Zvonuri despre Galaxy Note 3

0
648

Cu totii ne-am obinuit deja cu dimensiunile destul de mari ale smartphone-urilor marca Samsung.


Smartphone-ul cu cel mai mare display , Samsung Galaxy Note 2 are un ecran de 5,55 inch ceea ce il apropie mai mult de statutul de tableta decat de smartphone. Multi nu agreaza aceste telefoane din cauza dimensiunilor, fiind foarte greu de purtat si starnind zambetele celor din jur atunci cand il folosim pe strada.
Asta nu e tot, Samsung ne pregateste un nou model de Galaxy Note care va veni cu un ecran de 6,3 inch cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli…uitmitor nu…mai degraba un smartphone tableta.
Acesti pasi facuti de Samsung catre ecrane cat mai mari se datoreaza succesului avut cu Galaxy Note 2 si Galaxy S 3 in toata lume, semn ca exista multi utilizatori atrasi de un ecran foarte mare, care folosesc telefonul mai mult pentru a naviga pe internet.
Noul Galaxy Note 3, pe langa ecranul de 6.3 inch vine incorporat cu cea mai noua tehnologie si o baterie care o sa ne depaseasca asteptarile.
Nu se cunosc date exacte despre lansarea acestui smartphone si nici detalii legate de pret dar cu siguranta il vom vedea pe piata in prima jumatate a lui 2013.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here