YouTube va adăuga modul „Incognito” în aplicaţia de mobil

0
766

Modul “Incognito” este disponibil de ceva timp in aplicatia browser Chrome va fi preluat şi de YouTube pentru Android, oferind utilizatorilor posibilitatea să acceseze clipuri şi pagini YouTube fără ca activităţile desfăşurate să apară în istoricul lor de navigare.

Modulul se afla in acest moment in faza de testare iar opţiunea Turn on Incognito va apărea la secţiunea Account (Contul meu), activând simbolul avatar prezent în colţul dreapta sus a interfeţei.

Mai uşor de accesat decât funcţia similară din browserul Chrome, modul Incognito implică ieşirea temporară din contul de utilizator deja autentificat, astfel că nu putem vedea listele de redare şi paginile la care ne-am abonat. În plus, nu vom putea lăsa comentarii la clipurile vizionate.

În acest fel, modul Incognito este complet anonim, singurul indiciu lăsat de accesarea unui clip fiind contorizarea vizionării în pagina acestuia.

La dezactivarea modului Incognito contul YouTube folosit anterior este re-autentificat în mod automat, acest lucru facandu-se fără mai fi solicitată parola de utilizator.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here