Xiaomi Mi 5X – Review – Telefon chinezesc foarte atractiv

0
934

Xiaomi Mi 5X este un telefon de o calitate foarte buna care este apreciat mult atat pe piata din China, car si pe piata din Europa. Acest telefon are un potential destul de mare, avand in vedere caracteristicile sale unice de care se bucura. Acest telefon a inceput ca un concept destinat pietelor emergente, dar pe masura ce timpul a trecut, s-a dovedit a fi un telefon foarte apreciat.

El este un telefon mid-range, disponibil pentru toate buzunarele. Xiaomi Mi 5X are un ecran destul de mare si ofera o experienta Android de cea mai buna calitate. Avand un cip de tip Snapdragon 625, acest telefon este unul foarte eficient oferindu-va o calitate foarte buna. Camera sa de tip dual, il face sa fie un telefon foarte atractiv pe care il veti aprecia extrem de mult. Corpul acestui telefon este realizat din aluminiu. Ecranul este unul de 5,5 inch, iar display-ul este un LCD de o calitate foarte buna. Rezolutia telefonului este de 1080p, la 403ppi.

Sistemul de operare pe care il veti intalni pe acest telefon este Android OS v7.1.2 Nougat. Se spune chiar ca pe viitor, cei de la Xiaomi vor lua in calcul introducerea sistemului de operare Android Oreo. Telefonul are 4GB de RAM. El va veni echipat cu o camera duala de 12MP. De asemenea, acest telefon mai are in componenta sa si o camera ideala pentru selfie de 5MP. Camera principala filmeza fara probleme in 2160p la 30fps, fiind echipata si cu un flash LED pentru fotografiile si filmarile pe timp de noapte.

Din punctul de vedere al stocarii, acest telefon vine in doua versiuni, una cu o capacitate a memoriei de 32GB, iar cealalta de 64GB. Acest telefon va fi unul de tip Dual-SIM, iar conectivitatea va fi realizata printr-un port USB-C. Senzorul de amprenta este si el prezent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here