We Love Traffic – Aplicatia de comunicare dupa nr masinii

0
521

Descarca We Love Traffic din:

app store Google-Play-button

 

Odata cu aparitia telefoanelor smart, s-a dezvoltat, in paralel, si as spune si in mod firesc, o intreaga “industrie” de aplicatii pentru aceste dispozitive. Aplicatiile au rolul de a usura comunicarea intre oameni, de a accesa mai rapid si mai usor informatii, de a fi mereu la curent cu ce se intampla in lume. 

O noua aplicatie recent aparuta  We Love Traffic este destinata posesorilor de masini, motociclete, iahturi sau barci cu motor, in principiu oricarui tip de vehicul care are numar de inmatriculare, si care permite functia de chat si comunicarea intre persoane folosind numarul de inmatriculare.

Dupa ce descarcati aplicatia, va puteti inregistra usor si rapid cu numarul de inmatriculare al vehiculului si astfel veti intra intr-o noua comunitate, avand posibilitatea de a comunica facil cu membrii acesteia.

Aplicatia se poate dovedi a fi foarte utila atunci cand vreti sa comunicati cu un alt sofer pentru a-l anunta ca a parcat neregulamentar sau ca v-a blocat, daca are o avarie de care nu stie, traficul este blocat sau puteti lua legatura cu un prieten pe care il vedeti in trafic si nu mai aveti numarul de telefon al acestuia. Evident ca aplicatia poate fi folosita si pentru a cunoaste persoane noi, de a lega prietenii sau a face parte din comunitati de soferi care impart aceleasi pasiuni cu dumneavoastra.

we.love.traffic3 we.love.traffic2 we.love.traffic1

Pentru a trimite mesaje scrise, aplicatia aceasta poate fi folosita in siguranta, deoarece puteti raspunde extrem de rapid la mesaje prin apasarea unui singur buton colorat (icon), raspunzand cu “da”, ”nu” si ”nu stiu” (selectand respectiv culorile verde, rosu sau galben ale semaforului).

Se stie ca, in principiu, soferii sunt solidari unii cu altii, iar aceasta aplicatie este foarte utila atunci cand aveti nevoie de ajutor sau un alt participant la trafic se afla in dificultate si are nevoie de un anumit tip de interventie: de exemplu in caz de pana sau avarie, de inzapezire, daca un conducator auto a uitat farurile aprinse, geamurile deschise sau a blocat o alta masina, daca masina lui urmeaza sa fie ridicata pentru parcare in loc nepermis, daca altcineva a lovit masina si a parasit locul faptei, etc.

Desi a aparut foarte recent aceasta aplicatie, comunitatea care o foloseste numara deja cateva mii de membrii si credem ca in curand numarul acestora se va mari, fapt care va duce la o comunicare mult mai buna intre participantii la trafic si poate astfel vor putea fi evitate si incidentele neplacute in trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here