Vonino Primus Q5- o tableta cu personalitate

0
980

Piata de gagdet-uri a luat un avand extraordinar in ultimele luni, iar producatorii se intrec intre ei pentru a oferi produse din ce in ce mai performante, astfel incat utilizatorul se va afla mereu in dilema, caci fiecare device este mai atractiv ca celalalt, iar pretul nu mai reprezinta de mult timp un criteriu de selectie.

Tableta Vonino Prismus Q5 reuseste sa atraga privirile in primul rand prin design, caci are linii simple, elegante, iar grosimea foarte redusa o face sa para si mai atractiva. Trebuie subliniat faptul ca acest gadget are un ecran de 9,4 inch de tip IPS- PRO HD mutitouch (in 10 puncte) capacitiv, cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli si luminozitate mai mare cu 25%.

In plus, tableta ofera posibilitatea de a lucra in paralel in patru ferestre diferite prin functia multi- window, ce va permite sa rulati pana la patru aplicatii simultan, in timp real, ferestrele putand fi marite sau micsorate sau mutate, fapt ce va va fi foarte util.


Prismus Q5 are procesor quad- core de 1,6 GHz Cortex A-9, procesor video Mali 400, memorie interna RAM de 1 GB DDR3 si memorie flash de stocare de 16 GB, ce poate fi extinsa cu un card de memorie de maxim 32 GB. Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean.

Tableta este dotata cu doua camere foto/ video: camera principala, situata in partea din spate are senzor de 5 MP, iar cea secundara, frontala, are un senzor de 2 MP, ceea ce va va permite sa filmati sau sa fotografiati, dar si sa puteti avea convorbiri video.

La capitolul conectivitate Prismus Q5 iese in evidenta prin Wi-Fi-ul dual band, care imbunatateste calitatea receptiei semnalului wireless. Pe langa Wi-Fi tableta este dotata si cu USB si HDMI.

Avand in vedere specificatiile pe care le are si aplicatiile preinstalate, tableta reuseste sa se evidentieze in fata unor produse similare, ce fac parte din aceeasi clasa.

Poate fi achizitionata din reteaua eMAG la pretul de 797,99 lei!

vonino_primus_q5_carcasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here