Viva H8 Plus- credeati ca le-ati vazut pe toate?

0
1459

Asa cum spuneam anterior, cei de la Allview sunt pusi pe cai mari, caci lanseaza produse la foc automat. Pleaca efectiv de la un produs de baza, (cum ar fi o tableta), care are un pret accesibil si apoi, asa cum fac cei de pe piata de automobile, incep sa imbunatateasca pe ici pe colo cate o componenta, adauga functii suplimentare, etc, astfel incat si cei care nu-si permit sa cheltuie prea multi bani, cat si cei care doresc sa dea un ban si sa stea in fata, sa isi poata gasi produsul dorit.

Cred ca acesta ar fi singura explicatie plauzibila pentru avalansa de tablete noi. Este drept ca si concurenta a devenit din ce in ce mai acerba si daca vor sa ramana pe piata trebuie sa scoata mereu ceva nou si bun.

Viva H8 Plus are un design elegant si subtire (7,9 mm grosime), ecran de tip IPS LCD HD, generos,  cu diagonala de 8 inch, ce ofera o rezolutie de 1280 x 800 mp. Imaginile si culorile redate de tableta sunt de-a dreptul uimitoare.

Culorile sunt vii si stralucitoare, iar imaginile au o claritate aparte. Interesant este ca desi se ofera o calitate deosebita, consumul bateriei este unul redus. In plus, ecranul ofera unghiuri largi de vizualizare, ceea ce este in avantajul utilizatorilor.

Tableta este dotata cu un procesor puternic quad- core de 1,3 GHz Cortex A-7 si GPU Mali 400MP2. Sistemul de operare utilizat de Viva H8 Plus este Android, versiunea 4.4 KitKat. Memoria flash integrata este de 16 GB si poate fi extinsa pana 32 GB prin card de memorie, iar memoria RAM este de 1 GB DDR3.

allview_viva_h8_plus

Tableta este dotata cu doua camere foto/video; camera principala are senzor de 5 MP cu autofocus/OV 5647, iar cea secundara are senzor de 2MP. Ambele camere beneficiaza de o serie de aplicatii care va vor ajuta sa realizati fotografii si inregistrari video de o calitate superioara.

Din punct de vedere al conectivitatii si transferului de date, tableta ofera 3G, EDGE, GPRS, Wi-Fi, Wi-Fi Direct, USB, Bluetooth, Hotspot.

Una peste alta pot spune ca este un produs destul de interesant si performant, care are si un pret destul de accesibil, putand sa fie achizitionata de la producator la pretul de 749 lei.

Prezentare Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here