Videochat-ul intre blam si arta

0
163

De unii blamata, de altii admirata, meseria de operator videochat a castigat din ce in ce mai mult teren, iar anunturile de angajari pentru videochat umplu site-urile de job-uri si rubricile din ziare de anunturi si oferte de munca. Chiar daca implica nuditatea si multi o asociaza cu cea mai veche meserie din lume, am putea spune ca daca este facuta corespunzator, meseria de operator de videochat poate fi ridicata chiar la rang de arta. O arta a nuditatii si fanteziilor, prin intermediul carora unele persoane gasesc satisfactie si placere. Totul depinde de fapt de talentul si daruirea persoanei care face videochat. Deoarece, in definitiv, banii cei mai multi se castiga doar din talentul de a sti cum sa faci clientul sa ramana on line un timp cat mai indelungat.

Meseria de operator de videochat este foarte la indemana pentru tinerii si tinerele care doresc sa castige un ban in plus, mai ales ca programul etse unul flexibil. Si daca tot am vorbit despre bani , trebuie sa recunoastem ca se pot face bani frumosi din confortul unui studio sau chiar de acasa. White Agency ofera amatorilor de videochat cazare intr-o locatie centrala in Bucuresti, program flexibil de lucru, comisoane si bonusuri consistente, se asigura contract de munca conform legilor in vigoare, protectie si siguranta locului de munca, concediu platit, asigurare medicala privata, etc. In plus, agentia asigura conditii de evolutie profesionala, asigura cursuri de perfectionare in arta seductiei, locatie de lux, cu decoruri deosebite, astfel incat fiecare angajat sa se simta cat mai bine si mai relaxat,

Trebuie insa subliniat ca persoana care doreste sa fie operator de videochat trebuie sa indeplineasca un minim de conditii: sa aibe varsta peste 18 ani, sa fie dezinvolta, dezinhibata, comunicativa si volubila, serioasa, dornica sa se dezvolte si sa evolueze, sa fie discreta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here