UTOK 5008- Un telefon cu procesor Octa core!

0
1337

Comanda aici

Desi denumirea de  UTOK nu este asa de cunoscuta, asta nu inseamna ca produsele acestui brand nu merita atentia voastra! Nu in fiecare zi auzim de un telefon cu procesor Octa- Core! Chiar daca nu va vine sa credeti, UTOK este un brand romanesc! Nu stiu exact originea produselor asamblate de ei, dar brand-ul este autohton! (daca despartiti denumirea, reiese U TOK deci cum am citi You talk! Interesanta idee!)

Chiar daca telefonul UTOK 5008 nu iese in evidenta prin design, deoarece are linii clasice, el reuseste sa se evidentieze prin specificatiile pe care le are. Este in aparenta un telefon simplu, insa pentru el se aplica expresia “pe afara e vopsit gardul si inauntru este leopardul”, fiindca aparentele inseala…In plus, este dual SIM ceea ce inseamna ca aveti un nou avantaj!


Dar sa o luam cu inceputul! Ecranul este de tip IPS OGS multitouch capacitiv in 5 puncte si are diagonala de 5”, oferind o rezolutie HD  de 1280 x 720 pixeli, redand imagini clare si cu culori foarte vii si stralucitoare.

Procesorul Octa core MTK 6592este de 1,7 GHz, memoria RAM este de 2 GB DDR3, iar memoria flash integrata este de 8 GB, extensibila pana la 32 GB cu card de memorie. Sistemul de operare utilizat de UTOK 5008 este Android 4.2.2 Jelly Bean.

Telefonul este dotat cu 2 camere foto/ video uimitoare: cea principala are senzor de 8 MP, iar cea secundara senzor de 5 MP! Plus ca au incluse anumite aplicatii care reusesc sa desavarseasca avantajele oferite!

Cand vine vorba de conectivitate si date UTOK 5008 ofera Wi-Fi IEEE 802.11b/g/n, 3G, EDGE, GPRS, GPS cu A-GPS, NFC, Bluetooth, dar si micro USB si micro SD.

Telefonul vine cu anumite aplicatii preinstalate: Google Play, FM Radio, Gmail, Google Plus, Google Maps, Navigation, Facebook, Youtube, Garantie, Seenow, Elefant eReader, Zonga, Getlokal.

BonusElefant – 100 de carti in format electronic
Seenow – abonament de o luna de zile TV + Filme, Zonga –abonament de o luna de zile „Zonga Full”.

Telefonul poate fi achizitionat la pretul de 999 lei de pe site-ul UTOK

Prezentare Video

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here