Usile de interior – intre necesitate si decor

0
161

Usile de interior nu sunt numai simple elemente de constructie menite sa asigure intimitatea intr-o camera, ci reprezinta mult mai mult pentru decorul interior al unei locuinte. O usa poate spune foarte multe… Evident, conteaza foarte mult si materialul din care este confectionata, precum si felul in care se integreaza in decorul intreg al casei. La Kultur puteti gasi o gama foarte variata de usi de interior, confectionate din diverse materiale: sticla securizata, furnir, usi din lemn vopsite sau laminate, glisante sau din lemn stratificat. Depinde de dumneavoastra care este modelul preferat, dar si de bugetul de care dispuneti.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu echipa de experti de la Kultur va pot oferi cea mai buna consiliere pentru alegerea usii perfecte pentru interior. De asemenea va stau la dispozitie si cu produse personalizate in functie de necesitatile dumneavoastra, cum ar fi usi de dimensiuni atipice sau cu modele speciale.

Usile de interior trebuie sa se potriveasca perfect cu design-ul interior al casei, asa ca trebuie sa va ganditi bine inainte de a alege o usa. Trebuie sa stiti ca stilul minimalist a revenit la moda, astfel ca se poarta acum usile simple, mate sau laminate. Daca insa interiorul casei dumneavoastra este mai sofisticat, va trebui ca usa de interior sa fie in armonie perfecta cu stilul incaperilor. De exemplu, daca aveti mobilier masiv din lemn, este obligatoriu sa optati pentru usi furniruite sau din lemn, intr-o nuanta asemanatoare cu cea a amobilei sau intr-o nuanta care sa creeze un contrast placut. Daca interiorul unei camere are trei pereti albi si unul de accent, colorat, puteti opta pentru o usa care sa fie exact de culoarea acelui perete, creand astfel un efect vizual extrem de placut.

Pentru bai si bucatarii, dar si pentru apartamentele sau garsonierele de mici dimensiuni se recomanda sa folositi usi glisante, deoarece acestea va salveaza cumva din spatiul redus al casei.

Indiferent de usa pe care o cautati, la Kultur o veti gasi cu siguranta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here