Usile culisante- o modalitate optima pentru a salva spatiu

0
536

Usile glisante sau culisante au avantajul major ca nu “iau” din spatiul unei incaperi si nici nu limiteaza aranjamentul acesteia sau amplasarea mobilierului. Sunt recomandate mai ales in spatiile mici in care fiecare centrimetru conteaza sau in spatiile mari, pentru compartimentarea acestora. Fie ca vorbim de usi simple sau de usi duble, usile culisante sunt cea mai potrivita alegere atunci cand vreti sa “salvati spatiu” (vezi aici oferta de usi glisante). De exemplu, puteti folosi usile glisante daca doriti sa impartiti in doua o camera mai mare. Puteti astfel sa transformati o parte dintr-un living mai mare intr-un spatiu de lucru si un spatiu pentru petrecerea timpului liber. Atunci cand aveti nevoie de mai mult spatiu, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa deschideti usile culisante si veti avea instantaneu mai mult loc pentru a va desfasura activitatile.

Pe site-ul celor de la emenatwork.ro puteti gasi o gama variata de usi culisante si/sau sistem pentru usi glisante, dar si solutii complete oferite la preturi avantajoase. Atunci cand navigati pe site, puteti folosi filtrele puse la dispozitie, astfel incat sa gasiti in cel mai scurt timp produsul care va intereseaza. Fiecare produs este insotit de descriere amanuntita, caracteristici si dimensiuni. De asemenea, in dreptul produselor veti gasi si indicatii in ceea ce priveste structura peretului pentru montarea usii sau sistemului dorit. Modalitatile de plata sunt numeroase, caci puteti plati cu numerar in showroom sau la livrare, cu card, on-line sau cu ordin de plata. In cazul in care doriti informatii suplimentare despre un produs de pe site, aveti posibilitatea de a comunica cu un consultant al firmei pe chat sau prin e-mail, dar si telefonic. In cel mai scurt timp posibil veti primi cele mai bune raspunsuri la intrebarile dumneavoastra sau cele mai bune solutii pentru problemele cu care va consultati.

Design-ul acestori usi culisante este deosebit si puteti opta atat pentru usi din sticla, cat si din material lemnos, intr-o gama variata de nuante. Puteti opta fie pentru achizitia unei solutii complete pentru usi culisante (care contine sistem de glisare, usa, tocuri si pervaze, maner si broasca), fie doar un sistem pentru usi glisante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here