Unde puteti face un implant dentar la pret bun

0
526

Dantura sanatoasa si frumoasa este o veritabila carte de vizita, deoarece, atunci cand zambim, involuntar ne dezvaluim si dintii. Cu totii stim ca un zambet frumos trebuie sa aiba in spate si dinti frumosi! Sunt insa situatii in care, datorita cariilor, a unor accidentari, etc, dantura are de suferit si este necesar ca aceasta sa fie reparata, pentru ca nimic sa nu stirbeasca zambetul nostru. Toate persoanele care au suferit anumite tratamente stomatologice stiu ca, pentru a se umple golul lasat de o extractie este necesara si interventia dintilor alaturati, fapt care este neplacut. Cea mai buna solutie pentru a inlocui un dinte cu probleme sau un dinte extras este sa apelam la un implant dentar.

Un implant dentar este de fapt o protezare a unui dinte lipsa sau foarte stricat. Aceasta metoda de a apela la un implant dentar este cea mai potrivita solutie pentru pacienti, deoarece nu sunt afectati dintii alaturati. Pentru a beneficia de un implant dentar fara durere este nevoie sa apelati la serviciile oferite de o clinica stomatologica, deoarece nu orice medic dentist este specializat in implantologie.

In urma unei cazaturi cu bicileta, in copilarie, unul dintre incisivii de sus mi-a fost retezat practic de la jumatate. Am apelat la serviciile unui cabinet stomatologic si s-a incercat repararea lui, insa rezultatele nu au fost foarte satisfacatoare. Cautand solutii pentru a rezolva aceasta problema, am gasit pe Internet un articol despre cum se poate realiza un implant dentar fara durere (in caz ca am uitat sa precizez, imi e fooooarte frica de stomatolog si de durerea dentara!). Mi-am facut o programare la clinica stomatologica Trident, pentru o prima evaluare si pentru a afla cat mai multe detalii despre aceasta metoda de protezare. Am aflat foarte multe informatii despre cum se desfasoara procedura, dar si despre avantajele oferite de un implant dentar: indeplineste perfect atat functia estetica cat si cea functionala, precum un dinte natural; lucrarile protetice ancorate pe implanturi dentare prezinta o stabilitate foarte buna si o rezistenta crescuta in timpi, elimina inconvenientele purtarii unor proteze mobile, arata si se simt precum dintii naturali. Evident ca problema financiara a fost al doilea aspect la care m-am gandit, dar m-am linistit afland ca pot face un implant dentar la pret accesibil.

La clinica Trident implantul dentar este facut doar de catre medici specializati, dupa ultimele standarde in domeniu,  cu cele mai noi tehnologii si dotari, care permit ca durerea sa fie aproape inexistenta si se ofera garantie pentru orice interventie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here