Un scut motor este cea mai buna investitie pt masina ta

0
425

Motorul unei masini este practic “inima” acestuia. In cazul in care motorul este avariat, masina devine practic inutilizabila (eventual mai poate fi folosita pe post de cotet de gaini ). Din acest motiv, orice conducator auto care se respecta si isi respecta si automobilul, nu va ezita sa investeasca intr-un scut motor. Acest tip de scut metalic este astfel conceput incat sa ofere o protectie suplimentara motorului, pe langa cea conferita de caroseria in sine. Un astfel de scut auto va poate proteja impotriva multor batai de cap, mai ales in conditiile in care drumurile din Romania lasa inca foarte mult de dorit.

Achizitionand un scut metalic auto de la AutoGedal veti beneficia numai de avantaje: produse originale si de cea mai buna calitate, preturi avantajoase, livrare gratuita si foarte rapida (24 de ore de la preluarea comenzii), precum si de consultanta in alegerea celui mai potrivit scut motor metalic pentru tipul de autoturism pe care il detineti. Tot ce aveti de facut este sa vizitati site-ul www.auto-hak.ro si sa selectati marca de masina detinuta, pentru a putea vizualiza toate tipurile de scut motor disponibile.

Un scut motor metalic prelungeste viata motorului protejandu-l de pietre, praf si umiditate. Mai ales in zonele in care drumurile sunt pline de gropi si garda la sol a masinii dumneavoastra este destul de joasa, un astfel de scut se dovedeste a fi extrem de util. Mai ales ca aceste produse au un pret foarte scazut in raport cu eficienta si protectia oferite. Indiferent de tipul de autoturism detinut sau de marca acestuia, este imposibil ca pe site-ul amintit sa nu gasiti cel putin un model de scut metalic compatibil. Orice model de scut auto de pe www.auto-hak.ro se poate monta in prinderile masinii, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa efectuati vreo modificare si fara a va afecta garantia autoturismului. Impreuna cu produsul comandat va vor fi livrate si accesoriile de prindere, precum si instructiuni foarte clar si bine explicate, astfel incat sa puteti efectua montajul singuri, chiar dumneavoastra. Alte produse asemanatoare disponibile pe site sunt si scuturile pentru cutia de viteze, rezervor, diferential si radiator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here