Trucuri utile pentru aplicatia WhatsApp

0
477

Tehnologia evolueaza cu o viteza uimitoare, iar comunicarea intre oameni s-a diversificat extrem de mult in ultimii ani. Avem la dispozitie foarte multe aplicatii pe telefoane ( WhatsApp ), tablete sau calculatoare, ce ne permit sa pastram mult mai usor legatura cu cei dragi sau cu prietenii.

Una dintre cele mai folosite astfel de aplicatii este si WhatsApp. Desi multi dintre noi folosim destul de des aceasta aplicatie, exista unele mici trucuri pe care nu toata lumea le cunoaste. Iata cateva trucuri ce va permit sa faceti si mai interesanta experienta folosirii aplicatiei WhatsApp:

  • Daca doriti sa nu fiti vazuti atunci cand sunteti on line cu aceasta aplicatie puteti sa va setati din meniu vizibilitatea astfel: Pentru telefoanele care folosesc Android: Menu > Setari > Cont > Privacy si setati nivelul de vizibilitate dorit. Pentru iOS: Setari si Privacy tab, de unde puteti modifica daca sunteti sau nu vizibili pentru ceilalti utilizatori.
  • Daca doriti ca scrisul din fereastra de comunicare sa fie mai deosebit, puteti folosi urmatoarele trucuri: pentru scrisul inclinat sau italic, este necesar sa folositi simbolul de underscore inainte si dupa text, astfel: _text_ . Daca vreti sa apara scrisul ingrosat, trebuie sa folositi simbolul steluta inainte si dupa text: *text*. Daca insa doriti sa apara ca si cand ati re-editat textul, respectiv taiat cu o linie, este necesar sa utilizati simbolul tilda inainte si dupa text: ~text~.
  • Pentru a va fi mai usor sa gasiti un mesaj important, nu uitati sa il marcati. In acest fel mesajul va fi mult mai usor accesibil, deoarece tot ce trebuie sa faceti este sa selectati din meniu “Mesaje marcate” si il veti gasi imediat pe cel cautat.
  • Uneori primim mesaje pe WhatsApp si nu vrem ca acestea sa fie ascultate si de alte urechi straine… Pentru a preintampina acest lucru, nu trebuie decat sa duceti telefonul la ureche, iar acesta va trece automat de la modul “Difuzor tare” la modul “Difuzor casca”.
  • Aplicatia WhatsApp “are grija” sa cam stocheze toate mesajele si astfel sa “manance” resursele telefonului si spatiul de stocare. Pentru a nu ramane niciodata in pana de spatiu liber, este recomandat sa dezactivati salvarea automata a continutului media. Iata cum puteti face foarte simplu acest lucru: Pentru Android: Setari> Utilizare date> Descarcare automata media si alegeti parametrii necesari pentru descarcarea fisierelor. Pentru iOS: Setari> Utilizare date si stocare> Medii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here