Traduceri pentru site- uri si nu numai!

0
2615

Cei care doresc sa isi lanseze o afacere in mediul virtual sau sa isi creeze un site care sa se bucure de vizualizare si in afara granitelor tarii, trebuie sa se asigure ca acest lucru este facut corespunzator. Ceea ce inseamna ca trebuie sa se realizeze o traducere de site in minim doua limbi de circulatie internationala, iar pentru a se bucura de popularitate, acesta trebuie sa fie optimizat din punct de vedere seo si trebuie sa i se faca reclama in mod corespunzator. Toate aceste lucruri nu trebuiesc lasate la voia intamplarii si nici realizate de persoane care nu sunt specializate in acest domeniu (gen un prieten sau o cunostinta, pentru care traducerile sunt un hobby), ci este necesar sa apelati la o firma specializata, care sa va ofere si garantie pentru serviciile prestate. Este drept ca va trbui sa faceti o anume investitie financiara, insa castigurile vor fi pe masura si cheltuiala initiala se va amortiza in timp foarte scurt.

Academia de traduceri este site-ul care va ajuta sa duceti la indeplinire toate aceste cerinte. Deoarece va pune la dispozitie o echipa de profesionisti, compusa din peste trei sute de traducatori nativi, care au specializari in variate domenii: juridic, economic, medical, tehnic, IT, etc. Pentru o traducere de site corespunzatoare, trebuie sa alegeti traducatorul care este si specializat pe domeniul respectiv, pentru a se realiza seo la nivel corespunzator si pentru traduceri excelente.

Alegand Academia de traduceri veti beneficia de servicii de inalta calitate oferite dumneavoastra de catre traducatori specializati in foarte multe domenii, (care muncesc din pasiune si cu daruire, care sunt certificati ISO si autorizati de Ministerul Justitiei), de revizori, editori, redactori de specialitate, graficieni DPT, manageri de calitate, dar si de garantie pentru traduceri, de solutii personalizate, de confidentialitate contractuala, etc. In plus, serviciile va sunt oferite douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile din sapte, astfel incat sa realizati traducerile de care aveti nevoie in cel mai scurt timp. In acelasi timp, aveti posibilitatea sa va alegeti persoana care va realiza traducerile pentru dumneavoastra, in functie de preferinta pentru stilul de traducere sau puteti sa va schimbati oricand traducatorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here