Traduceri cu apostila

0
725

Sunt situatii in viata cand avem nevoie de documente traduse din limba romana intr-o limba straina. Fie ca este vorba de documente oficiale, de un curriculum vitae, de o oferta de servicii sau produse, aceste traduceri trebuie  facute de firme specializate, care ofera garantie pentru traducerile efectuate si apostila, atat de necesara pentru recunoasterea unui document intr-o alta tara. Anul trecut a trebuit sa merg la consulatul Italiei pentru a reglementa o situatie legata de anumite documente. De acolo mi s-a spus ca documentele trebuiesc traduse si am nevoie si de apostila. Am cautat pe Internet o firma care sa imi faca traducerea si cu apostila am rezolvat apeland la serviciile Academiadetraduceri.ro. Am ramas uimita de rapiditatea cu care mi-a fost rezolvata problema si mai ales ca nu au fost costuri atat de mari cum imi imaginam eu ca vor fi. M-am deplasat la biroul firmei Academia de Traduceri din Bucuresti, sector 4 unde am fost intampinata cu multa amabilitate si promptitudine. Mi s-a raspuns la toate intrebarile legate de documente si asa am aflat si eu ce inseamna apostila si la ce serveste, de ce este necesar ca traducerile sa fie legalizate si supralegalizate, etc.

Academia de traduceri nu este un simplu birou de traduceri si atat! Este o echipa de profesionisti din foarte multe domenii, care ofera solutii pe termen lung si pachete de servicii pentru persoane fizice si juridice. Specialistii din cadrul companiei fac traduceri din peste 50 de limbi de circulatie internationale sau rare (etrusca, retoromana, tamila, etc) pentru documente din foarte multe domenii (finante banci, drept, aviatie, energie, constructii, IT, stiinte, medicina si farmacie, etc.). Compania este acreditata ISO pentru calitatea serviciilor, dar si pentru calitatea traducerilor (habar nu aveam ca exista si un astfel de standard ISO!!), este membra a European Language Industry Association si autorizata de Ministerul de Justitie.

Echipa care lucreaza pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune servicii este alcatuita din peste 300 de traducatori, Account si Project Manageri, lingvisti, juristi, economisti, medici, ingineri, specialisti IT si programatori,  pasionati de ceea ce fac si onorati sa faca parte din cea mai mare si mai buna grupare de traducatori din Romania. Folosind serviciile oferite de Academia de traduceri veti beneficia de experienta traducatorilor specializati in aproape toate domeniile, de revizori si editori exigenti si atenti la detalii, de graficieni care vor realiza cele mai potrivite formate de tehnoredactare, de manageri de calitate, etc. Apeland la Academia de traduceri aveti acces la totitraducatorii autorizati din tara si la traducatori nativi din toata lumea, putand chiar sa ba alegeti traducatorul al carui stil considerati ca se potriveste cel mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here