TP-Link va lansa un nou smartphone din seria Neffos

0
331

TP-Link a devenit faimos pentru produsele sale din categoria retelistica, dar din cand in cand lanseaza si cate un smartphone. Ne amintim de Neffos X1 si X1 Max, doua smartphone-uri cu specificatii destul de bune. Surse spun ca TP-Link ne pregateste o surpriza si va lansa un device de top cu Snapdragon 835 si camera duala.

Telefonul nu a fost inca denumit, dar deja au aparut pe internet cateva specificatii precum ecranul de 18:9 cu margini curbate. Asta inseamna ca pe partea din fata nu o sa fie loc pentru butonul HOME sau senzor de amprenta, cel din urma mutandu-se pe partea din spate sub camera foto.

Camera duala de pe spate vine cu senzori de 16MP respectiv 20MP si cu zoom optic de 2X. Cea secundara are deasemenea senzor de 16 megapixeli. Cat despre memoria RAM ne asteptam la cel putin 6GB

Compania TP-Link produce de obicei telefoane de buget redus spre mediu, dar un device cu Snapdragon 835 ar insemna o schimbare de strategie in ceea ce priveste segmentul tinta. Ne asteptam in curant ca TP-Link sa anunte data evenimentului de lansare. Revenim cu mai multe detalii!

 

sursa

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here