Accesorii de top pentru bicicleta ta

0
1174

Sunt un amator de sporturi extreme si practic un astfel de sport pe o bicicleta destul de veche. Este drept ca nici eu nu sunt nou in activitatea asta de aceea acum doresc sa imi modific bicicleta astfel incat sa o aduc la standardele care se cer acum. Nu vreau insa sa imi cumpar alta deoarece tin foarte mult la aceasta si are o valoare sentimentala foarte mare pentru mine.

Am decis sa caut pe internet oferte echipament biciclete sa vad la ce pret as ajunge daca vreau sa o upgradez. Am decis ca asa este cel mai bine si ca este si mai avantajos sa bag mai putini bani in ea decat sa cumpar alta. Am comandat de pe internet accesoriile de care aveam nevoie si in scurt timp a sosit curierul acasa si mi-a lasat in fata usii cateva cutii pline cu accesorii de bicicleta. Am fost foarte incantat de rapiditatea achizitiei si am inceput numai decat sa imi modific bicicleta.

Cand eram pregatit pentru urmatorul concurs am observant ca bicicleta mea arata intr- un fel de care sunt foarte mandru dar a intervenit o problema. Modificandu-i atat unele piese am observant ca nu se mai potrivesc cu casca pentru biciclisti. Nu aveam foarte mult timp la dispozitie asa ca am cumparat numai decat una noua si am plecat la concursul pe care inevitabil l-am castigat. Toata lumea a dorit sa faca poze cu mine si cu bicicleta mea care parea noua insa i-am uimit cand le-am spus ca doar am modificat-o putin pe cea veche.

Va sfatuiesc si pe voi sa va achizitionati accesorii pentru bicicleta voastra de pe Sportaddict.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here