Theplusit.ro – Cele mai noi informatii din IT

0
558

În acest articol vă voi prezenta un site dedicat nișei IT. Acesta se numește theplusit.ro și vine în ajutorul vostru cu cele mai noi informații din domeniul tehnologiei. ThePlusIT nu este doar un site de stiri it, însă asta veți vedea în cele ce urmează.

În cadrul celor 12 categorii prezente pe site vor apărea articole care vă vor ține la curent cu cele mai noi tehnologii apărute, ultimele device-uri de pe piață, dar și diferite sfaturi și tutoriale. De asemenea, vor apărea și articole menite să vă ajute cu informații pentru a vă alege cea mai bună firmă de găzduire pentru nevoile voastre.

Imediat ce intrați pe site, veți fi întâmpinați de ultimele articole publicate așezate în ordine cronologică, iar în partea de sus veți putea alege categoria dorită.

Un exemplu de tutorial foarte bun este cel pentru optimizare windows 10. Deoarece foarte multă lume caută astfel de tutoriale, dar nu mulți scriu exact ceea ce trebuie. Așa că, noi ne-am gândit să facem unul care să cuprindă doar ce este folositor. Ne bazăm foarte mult și pe articole despre SEO, asta cred că este un mare plus pentru fanii site-urilor pe nișa IT.

Întreaga activitate a site-ului poate fi urmărită și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/theplusitro/. În cazul în care aveți o întrebare, o sugestie sau doriți să faceți un parteneriat cu noi, scrieți-ne la adresa contact@theplusit.ro și vă vom răspunde în cel mult 24h.

*Dacă îți place site-ul nostru, nu uita să dai un like paginii noastre de facebook și, un lucru foarte important, să accepți primirea notificărilor în momentul postării unui nou articol. Astfel veți fi putea fi la curent cu fiecare articol fără prea multă bătaie de cap. Sperăm ca structura site-ului să vă surprindă într-un mod plăcut și să reveniți de fiecare dată cu plăcere.

*În curând urmează să organizăm și diferite concursuri, ce nu trebuie ratate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here