Telefonul mobil Allview Dual-Sim V1 Viper la eMAG

1
940

Telefonul dual-SIM V1 Viper al celor de la Alview poate fi acum achizitionat si de la eMAG. Pretul la care puteti sa cumparati acest smartphone este de 129999 lei, cu posibilitatea de a face chiar si rata lunara, daca nu va permiteti sa platiti toti banii odata. Accesati eMAG.ro pt achizitionare.

In cazul in care nu sunteti familiarizati cu acest nou device, voi trece in revista cateva dintre cele mai importante specificatii ale sale. V1 Viper are un display IPS HD de 4,7” si ofera o rezolutie de 1280 x 720 pixeli. Sub capota, ca sa spun asa, se ascunde un procesor quad-core Cortex A7 de 1,2 GHz. Sistemul de operare folosit de telefon este Android varianta 4.2, adica Jelly Bean Plus.

Memoria interna a telefonului este impartita astfel: memoria RAM este de 1GB, iar memoria de stocare este de 4 GB, insa aceasta poate fi extinsa pana la 32 GB, datorita slot-ului pentru card-uri de memorie.

Alte specificatii ale acestui telefon: camera foto/video cu autofocus si senzor de 8 MP, microUSB, radio FM, amplificator audio Yamaha, ecranul este protejat de Gorilla Glass, si are preinstalat programul antivirus Bitdifender, dar si Office Suite Viewer, etc.


Din punctul meu de vedere este unul dintre telefoanele de care noi ar trebui safim mandri, avand in vedere ca este un produs al unui brand romanesc, insa ca nivel de performanta se ridica la nivelul unor telefoane fabricate in Occident sau in Asia.

1 COMENTARIU

  1. Am tot utilizat telefoane Allview pana acum, dar acesta mi se pare cel mai reusit; am inceputut cu M1Fusion, Q1 Get,P1 Alldro si am ajuns la acets model; in general modelele Allview sunt niste modele bune si ieftine; despre V1 Viper pot sa afirm ca are un soft fata bug-uri, o camera performanta si sunet extraordinar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here