Telefoane rezistente la apa si la praf – Review

0
685

Cu totii ne aducem aminte de momentele petrecute la piscina cand un prieten ne impinge prin surprindere in apa, evident noi fiind cu hainele pe noi si cu telefonul in buzunar. In cele mai multe cazuri, daca nu ai inspiratia sa scoti repede telefonul, acesta va avea de suferit ca si hainele tale, adica va intra la apa. Asa au aparut telefoane rezistente la apa 😀

In continuare va prezentam trei modele de telefoane pentru care apa nu reprezinta o problema si care se pot folosi in cele mai aspre conditii, (cu un indice IP67/8)  fiind ideale pentru persoanele aventuriere.

 

galaxy s8Samsung S8 este un smartphone rezistent la scufundarea in apa pana la 1,5m ( prezinta un indice de rezistenta IP68 )  cu un display SUPER AMOLED de 5,8 inch si cu o rezolutie  2960 x 1440 pixeli. Vine cu un procesor Octa Core 2300 + 1700 MHz, o memorie RAM de 4Gb si memorie interna de 64 GB extensibila cu ajutorul Micro SD. Ruleaza pe sistemul de operare Android 7.0

Principalele calitati ale acestui smartphone sunt rezistenta la apa, luminozitatea ecranului foarte buna avand in vedere utilizare lui afara in prezenta soarelui si nu in ultimul rand autonomia crescuta a bateriei.

Pentru mai multe detalii accesati pagina produsului Samsung Galaxy S8

 

iphone 8

iPhone 8  cel mai nou model lansat de Apple, este un model robust rezistent la apa, praf si socuri, (Prezinta un indice de rezistenta IP67) poate fi scufundat pana la maxim 1m in lichide.

Printre principalele caracteristici ale acestui model se numara, display-ul IPS LCD de 4.7 inch, cu o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, procesor A11 Bionic si o camera photo de 12 MP cu blitz integrat.

Pentru detalii legate de pret accesati Iphone 8 si 8Plus

 

 

huawei mate 9

Huawei Mate 9 este de asemenea un smartphone rezistent la apa si praf (cu in indice de rezistenta IP67) pregatit pentru confruntarile cu natura. Este echipat cu senzor de amprenta, ceea ce il face sa fie foarte bine securizat. Cand vine vorba de baterie, Huawei Mate 9 este echipat cu un acumulator de 4000mAh, aceasta oferindu-i o autonomie de aproximativ 2 zile in conditii de folosite moderata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here