Tehnica Bowen sau cum sa te vindeci singur

0
434

Tehnica Bowen poarta numele inventatorului sau, cel care in anii ’50, in Australia, a conceput acesta forma de terapie. Mai exact, tehnica Bowen este in esenta o tehnica de relaxare totala a organismului, care permite astfel activarea functiei de autovindecare, de restabilire a echilibrului interior si de ameliorare a starii de santate si functionare optima a intregului sistem complex al corpului.

In esenta, principala componenta vizata in timpul acestui tip de terapie este sistemul nervos, mai exact trecerea de la dominanta laturii simpatice a acestuia, la dominanta laturii parasimpatice. In timpul acestui tip de terapie se activeaza memoria celulara, fapt care duce la un fel de resetare a starii de oboseala, incordare, boala si rezultatul va fi o readucere a organismului la inalti parametri de functionare si echilibru intern. Astfel veti fi ajutati sa va lasati corpul sa va vindece, sa se vindece.

In timpul unei sedinte de terapie Bowen, terapeutul executa miscari delicate si aplica presiune moderata asupra muschilor si articulatiilor dumneavoastra, fapt care la interior va declansa un raspuns asupra traseelor nervoase, iar creierul va primi informatii pe care le va decoda si le va interpreta, trimitand apoi impulsuri specifice, astfel incat sa se autovindece si sa intervina exact acolo unde sunt probleme de sanatate.

In urma unei sedinte de terapie Bowen veti reusi sa va relaxati mai mult ca niciodata, veti deveni mai optimist, veti simti ca aveti mai multa forta vitala si energie, iar starea psihica este net imbunatatita. S-a constatat ca in urma sedintelor de terapie Bowen in organism au loc mai multe transformari, cum ar fi: deplasarile osoase se realiniaza, tensiunea musculare este eliberata, circuitul limfei se normalizeaza,se restabilesc meridianele energetice, se reinstaleaza echilibrul psihic, iar intregul corp este revitalizat.

Iata ce poti trata cu terapia Bowen: discopatie lombara, spondilita anchilozanta, hernie de disc si protruzii discale, spondiloza cervicala, adenopatii mezenterice, atacuri de panica, dureri ale coloanei vertebrale, hernie de disc, aritmii, chisturi endometriozice si diskinezie biliara, dereglare hormonala si ovare polichistice, dureri de cap, otita, anxietate, tinitus si tremur corporal, insomnie, incontinenta urinara, terapie bowen pentru depresie, hipotiroidie autoimuna, spondiloza cervicala, stres, infertilitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here