Tavanele extensibile – o solutie ingenioasa

0
253

Cea mai mare cantitate de caldura din casa se pierde prin tavan. De aceea, trebuie acordata o atentie sporita unei bune izolatii a tavanelor, astfel incat factura pentru incalzire sa nu va dea frisoane. Mai ales ca in casele vechi inaltimea standard a camerelor depaseste cei 2,5 metri ce sunt impusi astazi prin normative de constructie. Pana nu de mult cei care doreau sa isi coboare cumva tavanele sau sa le izoleze apelau la placile de polistiren decorativ, care reprezentau o solutie nu tocmai estetica.

De curand, pe piata constructiilor si amenajarilor interioare au aparut noi produse, venite in intampinarea dorintelor clientilor, care permit o foarte mare gama de modele si design-uri. Este vorba despre noile tavane extensibile! Acest gen de tavane ofera o serie de avantaje nemaipomenite celor care utilizeaza: reduc costurile specifice de energie pentru incalzirea termica, ofera o buna izolatie fonica, pot sustine pana la 250 de kg pe metru patrat in cazul in care apartamentul vecinilor este inundat si astfel casa dumneavoastra nu va avea de suferit, deoarece acest gen de tavan retine apa, tavanele extensibile sunt rezistente la diverse substante chimice si vapori, previn formarea de mucegai si indeparteaza umezeala, resping mirosurile neplacute si sunt antibacteriane (sunt ideale in camera copiilor sau in bucatarii!), ofera posibilitati nelimitate de design si chiar permit imprimarea unor imagini personalizate, preturile acestora sunt foarte accesibile, etc.

Apollon Design va ofera o gama foarte variata de tavane extensibile, cu texturi diferite: mata, cu efect de oglinda sau lucioasa, satinata sau metalica. In plus, oricare dintre aceste tipuri permit colorarea diferita sau imprimarea de imagini, conform dorintelor clientilor. Echipa de specialisti de la Apollon Design asigura consultanta personalizata, cat si servicii de montaj. Trebuie sa stiti ca lucrarile de montaj ale tavanelor extensibila nu necesita nici un fel de pregatire prealabila a tavanului casei, insa efectul final este unul spectaculos!

Apollon Design asigura tavane extensibile atat pentru uz casnic, cat si pentru alte tipuri de spatii: comerciale, hoteliere, sedii de firme, institutii publice sau private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here