Tavane extensibile de la Apollon Design

0
377

Design-ul interior a cunoscut o dezvoltare foarte mare in ultimii ani, iar tendintele se schimba destul de rapid in acest domeniu, astfel ca daca doriti sa aveti o casa moderna, trebuie sa ii faceti periodic imbunatatiri. Mai nou, cuceresc piata de profil noile tipuri de tavane, si anume diversele tipuri de tavane extensibile. Acestea se pot monta rapid si relativ usor in aproape orice tip de spatiu, fie ca este vorba de locuinte, birouri, spatii comerciale, instututii publice, etc, fara a fi nevoie sa faceti modificari prealabile.

Pe site-ul https://www.apollondesign.eu/ro/ puteti viziona o serie de proiecte in care au fost folosite tavanele extensibile si va puteti inspira chiar pentru viitoarea amenajare a locuintei sau a locului de munca. Puteti opta pentru modele clasice sau pentru tavane extensibile 3D, pentru cele cu oglinda sau cele luminoase, pentru cele uni sau printate la alegere, etc.

Tavanele extensibile ofera extrem de multe posibilitati de utilizare, iar design-ul acestora poate fi schimbat in functie de dorintele dumneavoastra. Se pot folosi si jocuri de culori sau lumini pentru efecte spectaculoase, astfel incat spatiul sa se schimbe in mod radical! De asemenea, se pot personaliza cu imagini alese de dumneavoastra! Sunt o alegere excelenta pentru camerele copiilor sau a altor spatii dedicate celor mici, cum ar fi gradinitele.

Pe langa aspectul deosebit, tavanele extensibile mai aduc si o alta serie de avantaje, cum ar fi economie la factura de incalzire a locuintei (ofera o buna izolatie termica), reducerea zgomotului (asigura o oarecare izolare fonica), ofera o excelenta izolatie impotriva apei (de exemplu, daca la nivelul superior a avut loc o inundatie, nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta casei dumneavoastra, tavanul oferind o rezistenta de pana la 250 de kg de apa pe metru patrat), impiedica acumularea de praf si/ sau mucegai, nu isi schimba aspectul in timp, resping mirosurile si impiedica dezvoltarea bacteriilor, etc.

Apollon Design este compania de amenajari interioare si design interior care va pune la dispozitie o gama foarte variata de servicii si care va ofera cea mai buna consultanta in domeniu. In plus, echipa de specialisti de la Apollon Design asigura si servicii de montaj pentru tavane extensibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here