Tableta Vonino Speed Star S specificatii si pret

0
828

Tableta Vonino este la ora actuala o alternativa pentru tabletele Galaxy sau IPad, deoarece are specificicatii foarte bune in raport cu pretul la care este comercializata, si apoi, de ce sa nu recunoastem, este totusi produsa de un brand american.

Insa haideti sa trecem in revista cateva dintre specificatiile acestei tablete, pentru a vedea daca si voi considerati ca isi merita pretul de 650 de lei. La capitolul design se inscrie in liniile clasice ale tabletelor din categoria sa, are carcasa de aluminiu si cantareste circa 325 de grame. Autonomia bateriei este de circa 4 ore.

Asadar, tableta are un ecran LCD IPS – PRO de 7” si o rezolutie de 1280×800 de pixeli, ceea ce inseamna ca experienta vizuala va fi una deosebita, avand in vedere si faptul ca acest tip de ecran ofera unghiuri de vedere foarte bune.

Tableta are un procesor Cortex A9 dual- core, de 1,6GHz si GPU Mali 400 quad- core pentru partea grafica. Memoria interna a tabletei este de 16 GB (14 GB sunt accesibili utilizatorului), insa poate fi extinsa cu carduri de memorie pana la circa 48 GB, gratie slorului de MicroSD. Memoria RAM este de 1 GB DDR3.

Vonino Speed Star S opereaza cu sistemul Android 4.1.1 Jelly Bean, care va confera anumite avantaje (de exemplu puteti sa rulati un film sau clip si in acelasi timp puteti sa navigati si pe Internet, avand acces la ambele ferestre in acelasi timp). Tableta are si camera frontala de 2 MP, care va asigura o calitate destul de buna pentru video call. Si la capitolul conectivitate sta destul de bine, avand Bluetooth, Wireless, dar si 3 G, prin port OTG.

Nu stiu daca specificatiile si caracteristicile tabletei v- au convins sau nu, insa parerea mea este ca Vonino este o tableta performanta, la un pret acceptabil. Sa nu uitam ca are anumite specificatii la fel cu alte tablete, al caror pret este insa cel putin dublu, si opereaza cu Jelly Bean!

Daca v-ati convins, puteti achizitiona aceasta tableta online la pretul de 649 RON de la eMAG.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here