Tableta Vonino Otis S- una dintre cele mai ieftine tablete

0
810

Avand in vedere ca tehnologia evolueaza atat de rapid si ca gadget-urile ajung sa se demodeze de la luna la luna, preturile acestor produse au scazut simtitor in ultima perioada, astfel ca acum, chiar si persoanele care au buget redus pentru astfel de device-uri isi pot acum achizitiona o tableta sau un smartphone.

In acelasi timp, producatorii iau in considerare toate tipurile de consumatori, asa ca au grija sa lanseze atat produse de top, care au ultimele tehnologii si aplicatii incorporate, dar si produse middle-range, care ofera performante foarte bune, dar la preturi mai reduse, precum si gadget-uri mai ieftine, care ofera totusi utilizatorului tot ceea ce ii este necesar.


Tableta Vonino Otis S are un design clasic si elegant. Ecranul are diagonala de 7 inch si este de tip LCD multitouch capacitiv in 5 puncte, oferind o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Procesorul este dual- core de 1,5 GHz Cortex A-9, procesorul video este si el dual- core Mali 400, memoria interna RAM este de 512 MB DDR 3, iar memoria de stocare integrata este de 8 GB, insa poate fi extinsa cu carduri de memorie pana la maxim 32 GB.

Otis S are o singura camera foto/ video, situata frontal, ce are senzor de 0,3 MP, foloseste sistemul de operare Android versiunea 4.1.1 Jelly Bean, iar la capitolul conectivitate ofera Wi-Fi, 3G (optional prin modem, insa este prevazuta cu tehnologia necesara) si USB.

tableta_vonino_otis_s_spate

Trebuie sa recunosc ca procesorul dual-core este destul de mare si de bun, avand in vedere ca acest produs a fost conceput pentru a servi nevoile de baza ale unui utilizator de acest tip de gadget. Este un produs bun, iar pretul este unul foarte redus: doar 279 de lei!

Produsul poate fi achizitionat de la eMAG!

Vonino-Otis-S-conectivitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here