Tableta Hp 7 Slate – Sfaturi achizitie

0
779

HP este un brand care nu cred ca mai are nevoie de prezentare, caci activeaza de foarte multi ani in domeniul IT. Am constat cu uimire ca tableta HP7 Slate este acum disponibila la eMAG la un pret destul de rezonabil, avand in vedere performantele oferite de acest gadget, de numai 74999 lei. O poti achizitiona AICI.

As vrea sa va prezint in continuare cateva dintre specificatiile si caracteristicile acestei tablete: ecran cu diagonala de 7”, display-ul este de tip LCD WVA HFFS multi-touch capacitiv si ofera o rezolutie de 1024 x 600. Tableta este dotata cu un procesor dual-core de 1,2 GHz Cortex-A9, memorie RAM de 1 GB si memorie flash integrata de 8 GB, ce poate fi extinsa pana la 32 GB cu carduri dememorie.

Tableta HP7 Slate este prevazuta cu 2 camere foto/ video: camera principala este situata pe partea din spate si are senzor de 3MP si ofera o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli, iar camera frontala este de tip VGA (0,3 MP) si este destinata apelurilor video via Internet. Alte specificatii: Bluetooth, Wireless, USB, sistem de operare Android, versiunea 4.1 Jelly Bean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here