Tableta Google Nexus 7

0
749

Criticii au catalogat aceasta tableta ca fiind cea mai buna in ceea ce priveste raportul calitate/ pret.

Parerile sunt inca impartite, insa marea majoritate a utilizatorilor (circa 95%) s-au declarat mai mult decat multumiti.
Tableta vine cu sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean instalat, avand si un procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core si Google Chrome instalat. Asadar este o tableta care pentru game-ri va fi mai mult decat satisfacatoare. Sa nu mai punem la socoteala si zecile de aplicatii pe care le aveti la dispozitie datorita faptului ca este perfect adaptata pentru Google Play: asadar aveti la dispozitie mii de pagini de lectura, filme, muzica, dar si alte forme de divertisment.
Tableta Google Nexus 7 (care de fapt este produsa de catre Asus) are un ecran IPS de 7 inch, cu o rezolutie de 1200×800, asadar rezolutie HD, cantareste numai 340 de grame si are o grosime de circa 10 mm, insa marile sale avantaje, in afara de manevrabilitatea foarte facila, sunt date de faptul ca are o carcasa special construita dintr-un material cauciucat astfel incat este anti- alunecare, iar ecranul sau Corning Fit Glass va asigura impotriva zgarieturilor.
Tableta va da o autonomie de 9 ore pe baterie, ceea ce inseamna ca practic o puteti lua cu dumneavoastra si folosi pentru diverse aplicatii pentru un timp destul de mare. Procesorul de 1,2 GHz, cu 1 GB RAM, va garanteaza o navigare rapida, fara intrerupei sau balbe, intre diversele meniuri sau aplicatii, dar si atunci cand vizualizati un film.
O aplicatie ingenioasa, care ne-a atras atentia este Google Now, care este un serviciu inteligent si intuitiv, ce, pe baza cautarilor dumneavoastra anterioare invata si va sti sa va ofere exact acele informatii depre prognoza meteo, calatorii si destinatii, etc. de care aveti nevoie, fara a mai fi nevoie sa le cautati.
Camera de 1,2 megapixeli va asigura apeluri video sau convorbiri pe Internet mai mult decat satisfacatoare. Avand in vedere ca tabletele sunt concepute in primul rand pentru a fi folosite atunci cand nu sunteti acasa, Google Nexus functioneaza foarte bine pe sistemul Wi- Fi, dar si 3G. Pretul tabletei variaza in functie de spatiul de stocare, pornind de la 8 GB si terminand cu 32 GB.
Prin ce cucereste aceasta tableta? Prin simplitate (chiar daca are un pret relativ mic fata de performante nu da senzatia de materiale ieftine), rapiditate, fiabilitate, operabilitate si viteza.

Pentru mai multe detalii accesati pret Tableta google Nexus 7

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here