Tableta E-BODA Supreme X80 cu Android 4.0 (cel mai bun raport calitate-pret)

0
903

Daca sunteti in cautatea unei tablete accesibila dar in acelasi timp si performanta ati putea alege modelul Supreme X80 de la E-BODA.

Designul ei este foarte interesant, cei de la E-BODA fiind foarte atenti la detalii, are o grosime de numai  9mm si o greutate cam mare as zice, de 430 grame.(te obisnuiesti repede)

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, aceasta este dotata cu un procesor Dual-Core Amlogic la 1,5GHz, un ecran HD de 8 inch, destul de mare as zice, care iti ofera o experienta de neuitat darorita procesorului grafic 4xMali 400, memorie RAM 1GB si o memorie interna de 8GB, extensibila bineinteles cu ajutorul unui micro-SD pana la 32 GB.

Pentru amatorii de jocuri este o veste buna, aceasta facand fata cu brio chiar si jocurilor care necesita ceva mai multe resurse.

In ceea ce priveste conectivitatea, tableta este dotata pe langa portul USB si cu port HDMI care permite redarea filmelor 3D. Pentru impatimitii de video, tableta  recunoaste toate formatele video, inclusiv  cele in browser, html5 sau Flash Player.

Tragand o concluzie, aceasta tableta sta bine la toate capitolele si este ideala pentru cei cu un buget redus dar care vor performanta.

Pretul tabletei E-BODA Supreme x80  este de 649 RON si o puteti comanda online aici eMAG.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here