Tableta E-BODA Supreme X190 BT -Review-

0
881

Aceasta tableta face parte din categoria tabletelor cu ecran mare, dar care este comercializata la un pret acceptabil (799 de lei). Imbucurator este faptul ca din ce in ce mai multe tablete romanesti ajung sa aiba specificatii deosebite, fiind insa comercializate la preturi accesibile.

Dar haideti sa trecem in revista caracteristicile acestei tablete. Ca design, E- Boda Supreme X190 nu exceleaza prin nimic si nici nu apeleaza la artificii inutile. Pare a fi un produs destul de robust si serios. Caci adevarata surpriza se ascunde in spatele aspectului exterior.

Ecranul, care este multitouch capacitiv,  este unul destul de mare pentru o tableta,  avand o diagonala de 9,7” si o rezolutie de 1024×768 pixeli. Tableta are un procesor Amlogic AML8726MX Dual Core  de 1,5 GHz, memorie RAM de 1 GB DDR3 si o memorie interna de 16 GB, care poate fi extinsa pana la maxim 32 GB cu carduri de memorie, prin slotul de MicroSD.

Tableta mai reuseste sa impresioneze si prin faptul ca opereaza cu sistemul Android 4.1 Jelly Bean, are chipset video Mali 400 dual- core, camera frontala VGA (0,3 MP) si camera principala de 2 MP. La capitolul conectivitate sta destul de bine, avand Wireless incorporat, Bluetooth si 3G prin Dongle, dar si iesire HDMI.

Asadar, iata ca se poate ca si romanii sa faca lucruri de calitate! Sincer va spun ca are aspectul unui produs robust si de calitate, sentiment intarit si de carcasa de aluminiu, care ii ofera robustete, dar si de specificatiile si dotarile pe care le are, in raport cu pretul. Puteti fi siguri ca un produs similar, dar apartinand unui brand deja puternic pe piata, ar costa cel putin dublu.

Sincer eu recomand produsele romanesti, iar aceasta tableta este una dintre alegerile firesti, avand in vedere si marimea ecranului, (care nu este deloc de neglijat), sistemul de operare, procesorul, dar si pretul.

Puteti comanda aceasta tableta online la cel mai mic pret de la eMAG.ro . Numai 799 Ron.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here