Tableta E-boda Impresspeed E300 IPS

0
921

Piata tabletelor a cunoscut un avant foarte mare in ultimele luni, iar competitia dintre producatori a crescut considerabil.

Odata cu acest fenomen preturile au scazut la acest tip de gadget-uri, ceea ce este in avantajul nostru, al cumparatorilor.

Tableta E-boda Impresspeed e300 IPS face parte si ea din categoria produselor la care raportul calitate pret este foarte bun. Pare sa fie conceputa special pentru cei care vor sa calatoreasca si sa citeasca presa on- line sau sa urmareasca un film. De asemenea poate fi foarte utila si studentilor sau elevilor care au nevoie sa caute informatii sau chiar micilor intreprinzatori ce vor sa arate diferite produse unor potentiali clienti.

Design-ul tabletei este unul clasic, destul de sobru, insa avantajul este dat de capacul din spate, care este confectionat din aluminiu, fapt care ii confera soliditate. Display-ul are 7” si o rezolutie de 1024 x 600 de pixeli, care foloseste panelul IPS, oferindu-i o calitate superioara a imaginii fata de a celei de la screen-urile de tip LCD, mai ales prin faptul ca din orice unghi ati privi imaginea, ea este de foarte buna. Ecranul este capacitiv si permite multi- touch in 5 puncte.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, pot aminti procesorul dual- core Amlogic de 1,5 GHz, 1 GB DDR3 si o memorie interna de 8 GB, ce poate fi extinsa cu un card de memorie, pana la 32 GB. Tableta opereaza cu sistemul Android Ice Cream Sandwich.

Performantele grafice deosebite, date de chipset-ul video Mali 400 (varianta dual- core) recomanda aceasta tableta pentru impatimitii jocurilor video. Se misca foarte bine in timpul jocurilor si suporta cam toate tipurile si formatele de aplicatii sau jocuri.

Din punctul meu de vedere, singurul lucru pe care i l-as reprosa este camera video, care este slabuta si este situata frontal.

In rest, la pretul pe care il are, avand in vedere performantele sale, este o tableta buna, ideala pentru tineret (mai ales pentru gamer-i), dar si pentru cei care vor sa se bucure de libertatea de miscare, dar sa ramana conectati la actualitate.

Pentru detalii legate de pret accesati Pret Tableta E-boda IMPRESSPEED e300ips

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here