Tableta E-Boda Essential A310- poate cea mai ieftina tableta de pe piata!

1
1729

Cei de la E-Boda s-au axat mai degraba pe lansarea de produse care nu exceleaza din punct de vedere tehnic, dar care satisfac nevoile de baza ale utilizatorilor si in plus sunt foarte accesibile, tuturor sectoarelor de consumatori. Adevarul e, ca cine si-ar fi imaginat acum 3 ani, de exemplu, ca o tableta va ajunge sa coste doar 300 de lei?

Essential A310 este potrivita mai ales pentru cei mai tineri consumatori sau pentru incepatori, caci pretul mic o face accesibila, iar in cazul in care cel mic o scapa si se sparge, paguba si supararea nu vor fi foarte mari.

Tableta e-boda a310_dimensiuni

 

Tableta are ecran cu diagonala de 7 inch, de tip LED multitouch capacitiv in 5 puncte si o rezolutie de 800 x 480 pixeli. Procesorul Rockchip este single core de 1 GHz Cortex A-9, procesorul grafic este Mali 400, memoria RAM este de 512 MB DDR3, memorie de stocare incorporata este de 4 GB, dar poate fi extinsa cu card de memorie pana la 32 GB.

Camera video este de tip VGA si are senzor de 0,3 MP si este situata frontal. Tableta beneficiaza de 3G prin modem USB (care se achizitioneaza separat!) si la capitolul conectivitate nu ofera decat USB 2.0 si Wireless. Sistemul de operare folosit este Android, versiunea 4.1.

Tableta e-boda a310_poze

Asa cum spuneam inca de la inceput tableta are doar functiile de baza si ofera o prima experienta cu un astfel de gadget, fiind foarte usor de folosit si manevrat datorita dimensiunilor reduse.

Tableta e-boda a310

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here