Tableta E-BODA Essential A150 (cea mai ieftina de pe piata)

0
1319

La ora actuala aceasta este una dintre cele mai ieftine tablete de pe piata interna.

Si banuiesc ca vor mai scadea preturile la acest tip de gadget, datorita concurentei acerbe din domeniu. Sincer, pretul mi se pare foarte mic pentru un asemenea device. Si telefoanele sunt mai scumpe! Iar pentru nationalisti sau adeptii produselor “Made in Romania” va anunt ca acasta tableta este un produs romanesc.

Este drept ca nu este una dintre cele mai performante tablete, insa iti poti face treaba cu ea, de exemplu daca esti elev sau student si nu ai prea multi banuti de cheltuit, dar vrei sa ai cum sa navighezi pe net sau sa vezi si sa asculti muzica atunci cand nu esti acasa.

Dar sa vedem intai care sunt specificatiile tehnice: display capacitive moulti- touch de 7”, procesor Cortex-A8 de 1 GHz, memorie 512 DDR3, memorie interna de 4 GB (poate fi extinsa cu un card de memorie,), chipset video Mali 400, wireless pentru Internet (dar are si posibilitatea de a accesa Internetul si prin 3G), camera de 0,3 MP si opereaza cu Android 4.0.

Asa cum spuneam nu este foarte performanta, insa nu putem spune ca este rea la pretul pe care il are. Dupa parerea mea este foarte potrivita si pentru copii, caci se misca foarte bine la jocuri (suporta si jocuri 3D), iar dimensiune si greutatea reduse o fac sa fie usor de manevrat si tinut de catre mainile mici ale copiilor.

Lipsurile majore ale acestei tablete, reclamate de catre utilizatori se refera la USB 2 si la faptul ca nu are iesire HDMI. De asemenea camera este destul de slabuta, dar sa nu uitam ca pentru o convorbire pe Skype este suficienta. Pentru cei care vor sa faca poze, le recomand sa isi achizitioneze o camera foto.

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar la banii pe care ii dati pe un asemenea produs, pretentiile nu pot fi foarte mari. Important este ca va puteti servi de ea pentru a naviga pe net si pentru jocuri sau pentru a va verifica e-mail-ul si a cauta informatii atunci cand aveti nevoie. O recomand pentru elevi si studenti.

Pentru a acizitiona aceasta tableta, dar si pentru mai multe informatii legate de pret accesati Pret Tableta E-BODA ESSENTIAL A 150

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here