Tableta Asus Vivo Tab Smart

0
584

Asa cum am promis, revenim cu mai multe detalii despre diversele produse lansate la CES 2013.

Printre acestea se numara si tableta Vivo Tab Smart. Intr-un fel aceasta tableta mi-a inspirat urmatorul lucru: reuseste sa intruneasca intr-un singur gadget exact acele trasaturi pe care le iubim la un laptop cu cele pe care le apreciem la o tableta.

Imi aminteste cumva de jucariile Transformers ale fiului meu. Acum arata ca un laptop, acum e tableta si totul dintr-o simpla miscare. Concret, se poate detasa ecranul pentru a deveni tableta sau se poate atasa la  tastatura, devenind astfel un laptop.

Mai mult, cred ca aceasta tableta Asus implineste dorinta multora dintre utilizatorii de noi tehnologii, si anume opereaza cu Windows 8. Vivo Tab are un procesor dual- core de 1,8 GHz, Atom Z2760, 2 GB DRAM si o memorie interna de 64 GB. Ecranul este Super IPS cu LED si are o diagonala de 10,1”, 5 puncte de touch si o rezolutie de 1366 x768 pixeli.

Faptul ca opereaza cu Windows 8 face ca aplicatiile sa se miste foarte rapid, fara nici macar o secunda de intarziere, iar sa lucrezi pe aceasta tableta este cu adevarat o experienta foarte placuta. Autonomia de 9 ore a baterie va garanteaza ca puteti linistiti sa purcedeti chiar si in excursie, ramanand insa conectati la tehnologie, mai ales ca nu cantareste decat 580 de grame si are o grosime de nici 10 milimetri si aveti posibilitatea de conectare la Internet.

Tastatura, in afara de rolul sau clasic, actioneaza si ca o protectie pentru ecran, atunci cand alegeti sa nu folositi tableta sau trebuie sa o purtati cu voi, iar de asemenea poate deveni un suport ideal atunci cand doriti sa urmariti un film, de exemplu.

Camera principala este de 8 MP cu autofocus si blitz LED, capabila sa realizeze fotografii de 3264 x 2448 pixeli si o calitate video de 1080 si 30 cadre pe secunda. Camera frontala nu este nici ea de lepadat (2 MP), ceea ce va asigura o calitate buna pentru discutiile pe Skype, de exemplu.

In concluzie as putea spune numai atat: este foarte posibil sa devina unul dintre cele mai dorite gadget- uri din aceasta primavara, impacand doua categorii de utilizatori dintr-un singur foc…
Acceseaza Pret Tableta Asus Vivo Tab RT pentru mai multe detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here