Tableta Allview TX1 Quasar

0
915

Pentru cei care isi doresc o tableta buna, cu un aspect elegant si capabila de performante deosebite si in acelasi timp nu sunt dispusi sa faca niciun compromis, Allview a creat tableta TX1 Quasar. Cu aceasta tableta veti fi permanent in contact cu ce se intampla in lumea virtuala, dar si cea reala.

Este o tableta ultraportabila, cu functia de telefon si 3G integrat, dar in acelasi timp si cu GPS. Practic este un produs 3 in 1.

Ecranul de 8 inch este  unul  IPS LCD capacitiv, cu unghiuri de vedere foarte bune si o rezolutie crescuta- 1024 x 768 pixeli. Tableta are procesor dual -core Cortex A9 şi un GPU PowerVR SGX 531, memorie RAM de 1GB si memorie interna de 4 GB (extensibila cu ajutorul cardurilor de memorie MicroSD pana la 32GB).

Tableta opereaza cu sistemul Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich si beneficiaza si de anumite soft-uri preinstalate (cum ar fi Office Suite Viewers si Bitdifender). Spre deosebire de alte tablete, care au numai o camera situata frontal, Quasar este dotata si cu o camera foto aflata pe partea din spate, de 3,2 MP, care va va permite sa surprindeti instantanee reusite si sa pastrati amintirea anumitor momente.

Asa cum spuneam anterior, tableta poate fi folosita si pe post de telefon, putandu-se introduce cartela sim direct, cat si pentru apeluri video. Mai mult, este in acelasi timp si un dispozitiv GPS, care va va ajuta sa gasiti cea mai scurta si rapida ruta si care nu va va lasa in drum, ca sa zicem asa.

Pentru cei care doresc sa fie conectati permanent la Internet sau la site-urile de socializare, au la dispozitie doua modalitati: 3G cu modem integrat sau Wi- Fi.

Sincera sa fiu nu pot decat sa ma bucur sa constant ca brand-ul romanesc Allview a scos produse foarte bune in ultimul timp. Quasar pare pana acum, dupa parerea mea, cea mai completa si eleganta tableta. Insa sunt convinsa ca nu se vor opri aici. Astept cu nerabdare urmatoarele gadget-uri pe care Allview le va lansa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here