Supravegherea copilului – Un articol pentru mame

4
2302

O sugestie demna de toata atentia pentru parintii care au o bona angajata pentru copiii lor. Ca sa nu isi mai faca o mie de scenarii, sa dea zeci de telefoane pe zi pentru supravegherea copilului, a aparut o varianta foarte utila si usor de folosit si care nu implica decat sa ai un smartphone vechi, dosit undeva intr-un sertar.

Pentru supravegherea copilului de la distanta sunt diverse variante pe piata, dar toate necesita achizitia de aparate electronice, uneori greu de instalat si cu costuri mari. Varianta pe care o prezentam este din ce in ce mai agreata de mame, ai caror copiii sunt lasati in grija bonelor. De ce? Pentru ca chiar si o femeie poate obtine un sistem eficient de supraveghere a copilului de la distanta instaland aplicatia Alfred (descarca aici), in telefonul personal si in telefonul vechi.

Pasii de instalare ai aplicatie sunt foarte simplii si mama printr-o simpla apasare de buton poate intra in legatura video si audio cu bona si copilul, de la serviciu sau de oriunde s-ar afla. Nu are de facut, decat sa fixeze telefonul vechi transformat in camera de supraveghere intr-un loc in camera, de unde poate vedea si auzi tot ce se intampla.

Consideram ca daca ati inteles ce am scris mai sus, castigati multe ore de liniste in fiecare zi, oriunde va veti afla, iar copilul dumneavoastra va avea un plus de siguranta pentru ca nu il veti mai scapa din ochi. Succes! MAMELOR, astept parerile voastre in comentarii.

4 COMENTARII

  1. O aplicație cu potențial… Chiar o voi instala…. Sunt nerăbdătoare sa văd ce face copilul meu când nu sunt acasă. 😊😊

  2. Sunteți extraordinari. De când îmi doream asta,sa mi vad fetița când sunt la serviciu.Va mulțumesc pentru aceasta informație,o sa o dau mai departe. Am doua a prietene mame care se vor bucura la fel de mult ca mine.

  3. Pentru un plus de confort si siguranta, utilitatea acestei aplicatii e incontenstabila…
    Cum altfel?…dorim sa ne stim copilasii in siguranta.👍👍👍

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here