Sticla printata este un material rezistent si elegant pentru aplicatii interioare

0
210

Unul dintre cele mai elegante si mai rezistente materiale pentru interior, care poate fi folosit pentru diverse aplicatii interesante este sticla. De obicei securizata, sticla este rezistenta, arata foarte bine, rezista la socuri, este sigura si usor de prelucrat in diverse forme. Printre cele mai utilizate tipuri de sticla pentru aplicatii interioare se afla si sticla printata ceramic.

Spre deosebire de alte tipuri de sticla acest tip de sticla poate avea diverse culori, se fabrica rapid, se integreaza perfect in orice decor si ofera eleganta si rezistenta elementelor in care e integrata. Ca sa ajunga sa fie printata sticla are un strat de cerneala ceramica depus digital, finetea opacitatii printului si grosimea stratului de cerneala sunt usor de controlat prin intermediul tehnologiei de ultima generatie.

Cerneala ajunge pana in masa sticlei, printarea este perfecta, securizarea asigura o calitate mai buna a printarii, suprafetele rezultate rezistand perfect la abraziune sau contactul cu apa si razele ultraviolete, alte substante chimice.

Pe o sticla printata pot sa apara de la fotografii la grafica vectoriala, motive grafice, culorile sunt intense, rezolutiile sunt foarte bune, tot ce e printat arata excelent, cerneala ceraminca nu are cadmiu si plumb, nu polueaza.

Tot ce tine de prelucrarea fotografiilor sau elementelor de imprimat este supravegheat de oameni cu experienta din firma pentru ca rezultatul final si personalizarea sa fie de cea mai buna calitate de fiecare data.

Dintre aplicatiile in care puteti integra sticle printate ceramic amintim usile si partiile din sticla, fatade de tot felul, balustrade, cabine de dus, usi pentru vestiare, panouri de afisaj exterior si multe altele.

Odata montata sticla asigura si protectie impotriva efractiei, existand un vitraj laminat si o tamplarie potrivita pentru acest tip de sticla foarte rezistenta. Preturile pentru sticlele printate nu sunt foarte mari, personalizarea lor e rapida, se asigura consultanta de specialitate si o imprimare de calitate facuta cu cele mai noi tehnologii de firmele care activeaza in acest domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here