Sticla laminata Xglas

0
412

Sticla laminata este un produs relativ nou pe piata de profil si este obtinuta prin suprapunerea mai multor straturi de sticla sau prin suprapunerea straturilor de sticla intre care se intercaleaza folii sintetice speciale, ce maresc gradul de securizare al sticlei. Modalitatea de obtinere a acestui tip de sticla o recomanda pentru o gama extrem de variata de produse: parbrize, vitralii, acoperisuri, balustrade, pereti, paravane, geamuri antiglont sau antiefractie, etc. Principala caracteristica a acestui tip de sticla o reprezinta rezistenta sa marita atat la uzura si factori fizici si chimici, cat si la greutate si socuri.

Sticla laminata EVOLAM de la Xglas se deosebeste de produsele similare de pe piata de profil prin faptul ca in procesul de laminare se foloseste folie EVA (Etilen Vinil Acetat) care este hidrofoba (respinge apa, spre deosebire de foliile clasice PVB) ceea ce ii confera rezistenta sporita la umezeala, este rezistenta la radiatiile UV, are un indice de transparenta foarte ridicat si poate fi folosita atat la interior, cat si la exterior, poate fi prelucrata pentru a oferi diferite niveluri de securitate, in functie de necesitatile clientilor, se poate prelucra cu diferite modele sau decupaje, etc.

In functie de aplicatiile in care va fi folosita, sticla laminata Xglas se poate produce in mai multe variante, in functie de numarul de straturi de sticla si/sau folii folosite, astfel incat clientii sa beneficieze de cel mai bun produs disponibil pe piata din Romania. Indiferent ca doriti un vitraliu, un paravan, o usa de sticla sau o balustrada, la Xglas veti gasi cea mai buna oferta de pret si cele mai calitative produse, create special pentru dumneavoastra.

Indiferent de natura proiectului dumneavoastra, echipa de experti de la Xglas va sta la dispozitie pentru consultanta, masurare, proiectare, montaj si mentenanta, astfel incat veti beneficia de cele mai bune servicii pe parcursul derularii intregului proces. Tehnologiile folosite de catre Xglas sunt cele mai inovatoare si performante, astfel incat produsul finit va fi cu adevarat deosebit ca design si de o calitate excelenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here