Steaguri personalizate pentru promovarea produselor

0
413

Reclama a fost intotdeauna folosita pentru a promova un produs, o companie, un eveniment, etc. si este una dintre cele mai folosite metode in publicitate. Unii agenti economici sau organizatori de evenimente aleg sa-si promoveze produsele prin folosirea de steaguri. Un steag publicitar poate avea dimensiuni diferite si poate fi inscriptionat cu un logo, o sigla sau un text. Exista companii care produc si comercializeaza steaguri personalizate in functie de dorintele clientilor. Pretul acestor steaguri este stabilit in functie de dimensiuni, dar si de numarul de caractere sau simboluri. Daca alegeti sa comandati steaguri personalizate de la Headprint.ro, beneficiati de cele mai bune preturi de pe piata.

Trebuie sa stiti ca toate aceste steaguri personalizate de la headprint.ro sunt confectionate din materiale rezistente, (100% poliester), si se comercializeaza atat cu suport, cat si fara. Materialele folosite pentru a realiza steaguri personalizate nu se sifoneaza si nici nu se decoloreaza, pastrand mereu culorile vii si nici nu se desira.

In acelasi timp, toate printurile facute pentru un astfel de steag personalizat sunt de cea mai buna calitate, imaginile beneficiind de o rezolutie de 1440 DPI. Toate cernelurile speciale folosite pentru a realiza steaguri personalizate sunt pe baza de ecosolvent si au o rezistenta crescuta atat in fata radiatiilor ultraviolete, cat si a intemperiilor si fenomenelor meteo extreme.

Daca sunteti interesati sa comandati steaguri personalizate de pe headprint.ro si sunteti interesati de preturi, pe site aveti la dispozitie un calculator special de pret, unde dumneavoastra trebuie sa completati numarul de bucati, dimensiunile, daca doriti ca steagurile sa fie dotate cu tiv, buzunar sau alte accesorii. Pretul va fi calculat imediat si puteti sa plasati si comanda prin simpla apasare a unui buton. Produsele sunt livrate in cel mai scurt timp posibil prin intermediul serviciilor de curierat, iar comenzile care depasesc suma de 500 de lei beneficiaza de transport gratuit.

Trebuie sa stiti ca daca alegeti compania HeadPrint ca partener pentru produse publicitare veti face cea mai buna alegere, deoarece vi se vor pune la dispozitie atat experienta indelungata in acest domeniu a echipei de productie publicitara, cat si de cele mai noi si avansate tehnologii din domeniu, alaturi de profesionalism, respect, promptitudine si corectitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here