Solutii ERP pentru afacerea ta

0
291

Solutiile ERP (Enterprise Resource Planning  – Sistemul de planificare a resurselor intreprinderii) au aparut ca o consecinta fireasca a nevoii de a avea transparenta totala a datelor in cadrul unei organizatii si de a avea acces facil si rapid la orice tip de informatie utila in desfasurarea activitatii. Acest gen de software a devenit din ce in ce mai solicitat de catre intreprinzatori in ultimii ani.

Pe piata de profil exista foarte multe tipuri de solutii erp, insa numai un bun manager stie sa opteze pentru varianta optima pentru compania sa. Prin intermediul solutiilor ERP fiecare manager beneficiaza  de o gestiune optima a resurselor companiei sale, avand practic o baza informatica unitara de inregistrare si administrare a proceselor financiar contabile, de vanzari, achizitii, management al productiei, management al resurselor umane si servicii. Un sistem ERP eficient include atat elemente de gestionare a resurselor interne, cat si elemente de gestionare a relatiei cu furnizorii si clientii. Smart Bizz 365 este cea mai eficienta si mai accesibila solutie ERP de pe piata din Romania, la ora actuala.

SmartBiz 365 se bazeaza pe platforma sistemului Microsoft Dynamics NAV, dezvoltat in cloud si poate fi accesata de oriunde, in orice moment. Produsul este disponibil imediat dupa incheierea abonamentului, costurile sale lunare fiind fixe, fara alte cheltuieli de intretinere sau actualizare ulterioare (inovarea solutiei este continua, iar actualizarile se fac in mod automat, dar gratuit!). In plus, SmartBizz 365 permite si adaugarea de extensii ulterioare, pentru ca dumneavoastra sa va puteti modela afacerea in functie de dorinte si necesitati. Un alt aspect demn de mentionat etse ca SmartBizz 365 integreaza pachetul Microsoft Office, astfel incat utilizatorii nu sunt nevoiti sa instaleze noi programe sau sa invete sa lucreze cu instrumente noi.

Consultantii companiei va stau in permanenta la dispozitie pentru asistenta tehnica sau orice tip de intrebare, ba mai mult, puteti beneficia de o testare gratuita a solutiei ERP amintite, astfel incat sa va convingeti singuri de proprietatile sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here