Smart Business Solutions iti ofera o gama variata de aplicatii office

0
100

XAPT este pionierul smart business solutions intrucat iti ofera facilitati de operare create si gandite special pentru a-ti acoperi toate nevoile.

Am creat pentru tine solutia business Smart BI si Smart Holiday pentru gestionare a activitatii si a timpului angajatilor.

Astfel, ai doua instrumente super inteligente pentru a te putea concentra pe ceea ce este foarte important pentru tine.

Avand la indemana Smart BI, instrument de business intelligence, bazat pe power BI ai o imagine globala prin care vizualizezi obiective lunare, valori de vanzari, venituri versus cheltuieli si multe alte date de interes ale afacerii tale.

Poti beneficia de informatii detaliate avand posibilitatea de a adauga campurile pe care vrei sa le monitorizezi filtrand raportul dupa necesitatile tale.

Toate informatiile si rapoartele de baza se actualizeaza zilnic iar tu vei putea controla atat programul de actualizare cat si frecventa pentru intreg setul de date.

Cu Smart BI, mai exact instrumentul tau inteligent de business datele tale sunt afisate in tabloul de bord si astfel toate valorile importante desprinse din setul de date sunt sumarizate avand astfel posibilitatea evaluarii obiectivelor tale lunare.

Pe langa aceasta completa si complexa solutie inteligenta poti fi si beneficiarul Smart Holiday, care te ajuta sa monitorizezi cu usurinta timpul angajatilor.

Prin, Smart Business Solutions, o necesitate pentru business-ul tau, scapi de grija si timpul pierdut pentru a completa formularele de profil, sa verifici calendarele, drepturile la concediu si la indemnizatii si eventual sa trimiti e-mailuri pentru aprobarea concediului de odihna.

Si aceasta pentru ca Smart Business Solutions Smart Holiday este instrumental tau intelligent de gestionare a centralizarii timpului de concedii a angajatilor oferindu-ti in timp scurt situatia corecta a acestora si nu numai.

XAPT nu iti ofera programe ci solutii inteligente complete prin interemediul carora sa stii totul de spre firma ta in timp cu adevarat real, incepand de la date de business si continuand cu date despre angajati.

Intra pe site-ul recomandat si poti fi beneficiarul inteligentelor solutii la problemele tale, oferite de catre specilistii nostrii dedicati .

Scapi de completarea hartiilor care de multe ori te conduc la un haos si te pierzi prin ele fiindca nu le poti organiza, pierzand astfel informatii importante sau nu le poti obtine la timp.

Cu Smart Business Solution, ai intotdeauna la indemana solutii inteligente in beneficiul tau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here