Ski Romania – Ghidul partiilor din Ro

0
382

Va sosit si sezonul rece si impatimitii sporturilor de iarna vor lua cu asalt partiile de pe Valea Prahovei, dar si din alte regiuni ale tarii. In aceste conditii era deja impetuos necesara o aplicatie pe mobil care sa fie capabila sa ofere informatii despre starea partiilor, despre grosimea stratului de zapada si asa mai departe. Iata ca aceasta aplicatie exista deja si se numeste Ski Romania.

Aplicatia lansata de Work In Progress Interactive sustine ca poate sa ofere in timp real informatii corecte despre orice partie din Romania, insa si informatii despre starea lor, despre gradul de dificultate, tarifele percepute la inchirierea echipamentului, mijloace de transport,  prognoza meteo pentru zilele care va interseaza sau semnalizeaza partiile care sunt inchise din diverse motive.

Aplicatia este compatibila cu telefoanele care opereaza minim cu sistemul Android 2.2, cat si pentru cele care utilizeaza variante superioare acesteia. De asemenea aplicatia este compatibila si cu  iPhone 3GS, iPod Touch, iPad sau versiunile mai noi ale acestora, care au instalat minim varianta de iOS 5.0.

Are o interfata, hai sa ii spunem prietenoasa, la modul ca este foarte accesibila chiar si celor care nu exceleaza in domeniul utilizarii unui smart phone sau a noilor tehnologii.

Datele pe care vi le pune la dispozitie aplicatia Ski Romania sunt furnizate de un site deja notoriu in domeniu, si anume de catre www.romaniaturistica.ro. Pentru cei interesati de notificari, in cazul in care salveaza anumite partii in lista de favorite, pot primi update-uri despre starea acestora, daca sunt deschise sau nu, dar si despre grosimea stratului de zapada depus in mod natural sau cu ajutorul tunurilor (in cazul in care acestea beneficiaza de asemenea dotari).

Sa speram ca cei care au lansat-o vor avea grija sa isi fidelizeze clientii prin oferirea de noi oportunitati (gen imagini in timp real cu partiile) si alte tipuri de informatii (rute ocolitoare pentru a evita blocajele pe sosele, ponturi despre parcari si cazare, etc).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here