Servicii stomatologice de inalta calitate

0
599

O dantura sanatoasa este cheia sanatatii intregului organism. Persoanele care nu isi ingrijesc dantura au, in mod automat, probleme legate de digestie, caci primele etape ale procesului de digestie efective incep chiar in cavitatea bucala. Dintii sau molarii cariati sau lipsa reprezinta un impediment la masticatie, atragand dupa sine dificultati ale digestiei. De aceea este important ca dantura sa fie ingrijita corespunzator inca din primele luni de aparitie a dentitiei temporare (dintii de lapte).

Ingrijirea corespunzatoare a danturii trebuie inceputa inca din frageda pruncie, astfel incat sa devina o obisnuinta inca din copilarie. Controlul stomatologic se recomanda sa se efectueze o data la sase luni, pentru a se putea interveni din timp cu tratamente corespunzatoare si pentru a nu se ajunge la necesitatea efectuarii unor extractii dentare. Medicul stomatolog este cel care decide cursul interventiilor necesare pentru a pastra sanatate dintilor si a intregii cavitati bucale, recomandand sau nu o extractie de masea.  Medicul va recomanda o extractie de masea doar in cazul in care radacina este grav afectata si nu se mai poate face absolut nimic pentru salvarea molarului. In cazul unor multiple extractii dentare este necesar sa se efectueze lucrari de reconstructie, deoarece si ceilalti dinti vor avea de suferit, se va constata o deplasare a dintilor din proximitate, precum si retragerea gingiei, care nu mai beneficiaza de suport.

Clinica stomatologica Trident ofera servicii de inalta calitate, realizate de o echipa de profesionisti specializati si la preturi accesibile. La Trident beneficiati de servicii stomatologice complete: ortodontie, profilaxie, pedodontie, protetica dentara, paradontologie, radiologie dentara, etc.

Imi aduc aminte cand a trebuit sa mi se efectueze prima extractie de masea… Aveam vreo 12 ani si maseaua de lapte se incapatana sa nu paraseasca locasul sau, pe cand molarul permanent deja incepuse sa erupa. Imi era foarte frica de aceasta procedura, mai ales ca auzisem destul de multe povesti de groaza de la colegii de scoala. Din fericire procedura a durat mai putin decat am sperat si a fost total nedureroasa. Doamna doctor stomatolog de la cabinetul scolii, care  avea o vasta experienta in lucrurl cu copii a efectuat manevra atat de rapid incat nici nu am apucat sa imi dau seama ce se intampla de fapt. I-am cerut sa imi dea maseaua extrasa pentru a o arata prietenilor si a ma mandri cu ea ca si cu un trofeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here