Servicii funerare non-stop in Bucuresti

0
476

O veche vorba romaneasca spune ca toti suntem datori cu o moarte… Asta este rostul firii: ne nastem, crestem si apoi murim. Mai devreme sau mai tarziu, in viata, toti avem nevoie de serviciile oferite de firme de pompe funebre. Exista foarte multe astfel de firme care ofera servicii funerare, insa numai cateva dintre ele ofera servicii non-stop si la preturi accesibile pentru oricine.

Daca aveti nevoie de servicii funerare non-stop in Bucuresti, cele mai bune oferte le gasiti la Casa funerara Luca. Apeland la aceasta companie de servicii funerare, veti putea beneficia de anumite avantaje: pachete funerare complete la preturi pentru toate buzunarele sau pachete complete gratuite (in baza talonului de pensie), program non-stop, personal specializat care va ajuta sa va descurcati rapid si usor in tot hatisul birocratic si va ofera consultanta pentru obtinerea tuturor documentelor necesare, punerea la dispozitie a tuturor celor necesare pentru inmormantarea crestineasca a decedatului sau pentru incinerarea acestuia, etc.

Casa funerara Luca, firma de pompe funebre, pune la dispozitie, pentru pensionari, pachete funerare gratuite, special create pentru a se incadra in ajutorul de inmormantare oferit de casa de pensii, fara nici un alt cost suplimentar. Un astfel de pachet complet de servicii cuprinde: sicriu complet echipat, cruce de lemn inscriptionata, lenjerie sicriu, set de orare(orarul mic si orarul mare), transportul sicriului la domiciliu, eliberarea certificatului constatator de catre un medic, imbasamare(eliberarea certificatului de imbalsamare), toaletare decedat (spalat ,imbracat), asezare decedat in sicriu, eliberare acte necesare inhumarii (certificate de deces, adeverinta inhumare, autorzatie depunere la capela, autorizatie transport), acte aduse la domiciliu, transport funerar biserica/cimitir, manipulare sicriu, 2 platouri de coliva, 1 sticla de vin si 1 sticla de vin cu ulei, 3 prescuri (capete), 6 pachete (farfurie /cana din ceramica si alimente), cat si accesorii : 12 prosoape, 12 btiste, 20 doliu de piept, 1 toiag, 1 doliu de usa, intocmirea dosarului si ridicarea ajutorului de inmormantare. Astfel, chiar si persoanele in etate, care sunt singure si nu au pe nimeni care sa se ocupe de cele necesare inmormantarii pot sa isi rezerve din timp un astfel de pachet complet si sa nu isi mai faca griji pentru cand va sosi clipa fatidica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here