Sejur in Tenerife- cel mai frumos concediu

0
715

Una dintre cele mai placute modalitati de petrecere a vacantei sau concediului o reprezinta un sejur in Tenerife Spania! Tenerife Spania este una dintre cele mai cautate locatii pentru petrecerea verii. Plajele cu nisip fin, apele limpezi si calde, temperatura aproape constanta si foarte placuta, relieful variat, frumusetea locurilor, etc recomanda aceasta insula ca fiid una dintre destinatiile de vis. In plus, un sejur in Tenerife nu este nici foarte costisitor. Bine, cu conditia sa va faceti rezervare la un operator turistic serios, profesionist, care sa va gaseasca cele mai bune preturi si conditii.

De exemplu, http://www.tui-travelcenter.ro/ va ofera o gama variata de posibilitati in ceea ce priveste cazarea sau tipul de pachet complet de servicii pentru o vacanta in Tenerife Spania. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul oficial si sa completati perioada in care doriti sa petreceti un sejur in Tenerife si numarul de persoane. Automat veti primi mai multe oferte de cazare, pret si conditii, iar dumneavoastra puteti alege varianta care vi se pare cea mai potrivita gusturilor sau trebuintelor dumneavoastra. Exista periodic organizate si premieri, de exemplu, daca faceti o rezervare si platiti acont o anumita suma puteti primi cadou un troller, beneficiati si de reduceri de pret in anumite conditii, etc.

Tui Travel Center opereaza in Romania de 11 ani, dar si in alte 180 de tari, are aproximativ 30 de milioane de clienti anual si peste 71.000 angajati. Toate eforturile depuse de aceasta echipa de profesionisti sunt conjugate special pentru a va putea oferi dumneavoastra vacanta mult visata. In plus, pe site-ul oficial veti gasi informatii legate de conditiile de calatorie, actele necesare, detalii despre unitatile hoteliere si statiuni sau destinatii, aveti posibilitatea de a rezerva si bilete de avion, etc. Plata pentru vacanta pe care doriti sa o rezervati se poate face atat in numerar, cat si cu cardul sau in rate fara dobanda. Pe toata durata vacantei puteti beneficia de asistenta. In momentul in care nu sunteti siguri ce tip de vacanta vi se potriveste mai bine, consultantii firmei va vor oferi informatii complete si va vor ajuta sa faceti cea mai potrivita alegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here