Sejur Bulgaria

0
569

Tara vecina si preietena, Bulgaria, atrage an de an din ce in ce mai multi turisti romani. Acest fapt se intampla deoarece un sejur Bulgaria este de multe ori mai accesibil din punct de vedere financiar decat unul pe litoralul din Romania. De asemenea exista o foarte bogata oferta Bulgaria cand vine vorba de statiuni, tipuri de hotel sau diverse facilitati oferite turistilor. Cei interesati sa isi petreaca vacanta peste hotare trebuie sa stie ca exista avantaje majore si reduceri considerabile de pret daca opteaza pentru early booking 2017 Bulgaria. Daca vrei sa beneficiezi de ultimele oferte, cumpara acum bilete pentru Bulgaria de la Tui-Travelcenter! In acest mod iti vei asigura un sejur Bulgaria de neuitat, la preturi foarte bune! Chiar daca mai este foarte putin timp pana la deschiderea oficiala a statiunilor si pana la inceperea sezonului estival, mai puteti inca sa gasiti oferte de nerefuzat pentru vacanta din vara anului 2017!

Din oferta Bulgaria, pusa la dispozitie de catre Tui TravelCenter, poti alege una dintre diversele destinatii si hoteluri din statiunile Nisipurile de aur sau Sunny Beach. Daca urmeaza sa calatoresti si alaturi de cei mici, cele mai bune oferte la early booking 2017 Bulgaria sunt pentru statiunea Albena, unde puteti vizita si incredibilul parc acvatic. Statiunea Albena  fost special conceputa si dotata pentru cei care isi petrec concediile in familie, cu copii. Pentru cei mici exista foarte multe dotari suplimentare, precum si activitati concepute special pentru copii, indiferent de varsta acestora. In acest fel, parintii pot beneficia si ei de o bine meritata relaxare, in timpul in care copii participa la diverse activitati alaturi de personal special calificat si instruit in acest tip de actiuni. Cei mici sunt atent supravegheati de catre animatorii hotelurilor si sunt atrasi in tot felul de activitati: jocuri de constructie, jocuri de logica si educative, activitati artistice si de creativitate.

Daca doresti sa afli informatii suplimentare despre calatoria in Bulgaria sau despre programele special concepute pentru familiile cu copii, ai, pe Internet, la dispozitie o serie intreaga de site-uri utile, de unde vei putea afla tot ce te intereseaza, precum si parerile obiective ale celor care au beneficiat deja de ofertele de vacante in diversele locatii ale litoralului bulgar.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here