Securitatea muncii

0
274

Sanatatea si securitatea muncii este prevazuta prin normele legislative si prevede asigurarea conditiilor optime de desfasurare a procesului muncii, implicit al protectiei angajatilor, indiferent de domeniul de activitate al companiei.

Fiecare firma este obligata sa aibe un contract in desfasurare cu o companie care sa se ocupe de acest aspect legat de desfasurarea activitatii de munca. Este important ca firma cu care se incheie un astfel de contract sa ofere cele mai bune solutii de management al securitatii in munca prin oferirea de servicii de: identificare a factorilor de risc, de consultanta si instruire a personalului, dar si de implementare efectiva a solutiilor.

Avalia ofera clientilor sai servicii si solutii complete ce tin de securitatea muncii, la cele mai inalte standarde si cele mai competitive tarife. Consultantii de la Avalia asigura garantia celor mai bune solutii personalizate de management al securitatii, desfasoara activitati de instruire a personalului (in functie de specificul fiecarei companii in parte), ofera consultanta si servicii de raportare si remediere (concret, expertii companiei se deplaseaza pe teren pentru a identifica si remedia diversele probleme legate de securitatea muncii).

Cu o experienta de peste zece ani in domeniul securitatii in munca, expertii de la Avalia ofera solutii optime pentru prevenirea, protectia si remedierea tuturor problemelor ce pot aparea in cadrul companiei dumneavoastra. In plus, costurile legate de externalizarea acestui tip de activitate sunt mai reduse decat daca ati avea o persoana angajata special pentru acest job. Prin plata unui abonament lunar, cheltuielile companiei vor fi mai reduse decat daca s-ar plati unei persoane un salariu in acest sens. Echipa de la Avalia da dovada de obiectivism si profesionalism, deoarece membrii staff-ului participa constant la cursuri de perfectionare, sunt instruiti in permanenta si sunt mereu la curent cu cele mai noi norme si legi din domeniul securitatii muncii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here