Secretul unei pizza de exceptie este cuptorul

0
1127

Pizza este un fel de mancare foarte popular si este preferata multor generatii de gurmanzi si nu numai. Chiar daca toata lumea asociaza acest fel de mancare cu Italia, pizza se consuma peste tot in lume si lasa loc imaginatiei fiecaruia pentru a o pregati in foarte variate moduri. Fie ca are blat subtire si crocant sau gros si pufos, ca este facuta cu ingrediente clasice sau cu legume sau fructe de mare, etc, pizza este alegerea multora dintre noi atunci cand iesim sa servim masa in oras sau sa comandam la domiciliu pentru a o savura cu cei dragi sau singuri, in fata televizorului sau calculatorului. Desi in aparenta pare foarte usor de preparat, trebuie sa stiti ca existe anumite secrete pentru a iesi o pizza excelenta si acestea nu tin neaparat de ingrediente. Elementul cheie in prepararea acestui fel de mancare este sa aveti un cuptor de pizza bun.

De cele mai multe ori, acele cuptoare de la aragazele clasice nu reusesc sa ii dea unei pizza savoarea suprema si nici textura pe care o regasim atunci cand o mancam in localurile specializate. Cel mai bun cuptor de pizza este un cuptor cu convectie, care asigura coacerea optima, prin asigurarea unui nivel perfect de umiditate in timpul coacerii, dat de abur, care face blatul sa fie crocant si ingredientele sa se combine in cel mai armonios mod.  Daca sunteti interesati sa va achizitionati un astfel de cuptor, puteti apela cu incredere la firma Dactrust, care comercializeaza echipamente Horeca pentru restaurante si nu numai. La Dactrust puteti gasi atat un cuptor de pizza simplu, un cuptor cu convectie, dar si alte tipuri de cuptoare, cum ar fi cele pentru patiserii.

Daca sunteti interesati sa achizitionati un cuptor de pizza trebuie sa stiti ca puteti opta pentru cele electrice sau pentru cele care functioneaza pe baza de gaz, cuptoare cu convectie, cu coacere conveior, cu temeperatura ajustabila si control electronic, etc. Alegerea trebuie sa o faceti avand in vedere si modul in care doriti sa exploatati acest tip de cuptor, intr-un restaurant, pizzerie sau pentru uz casnic. Oricare ar fi optiunea facuta, puteti avea incredere in Dactrust!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here