Scaune de bar

0
613

Apartamentele nu se mai amenajeaza asa cum se faceau cu ani in urma, ci in stil modern si minimalist. In camera de zi, sau sufragerie, nu mai troneaza celebra vitrina cu bibelouri, masa de douasprezece persoane cu scaune asortate si din pacate nici biblioteca ticsita cu carti. Ele au fost inlocuite cu televizoare cat jumatate de perete, canapele si fotolii ce se pot transforma in paturi si eventual un bar, dotat evident cu scaune de bar rosii, care dau un contrast placut si reprezinta o pata de culoare. Caci se stie ca o incapere moderna trebuie sa aiba un perete vopsit accent, adica diferit si eventual intr-o culoare puternica. Daca nu sunteti atat de aventurosi puteti alege scaune de bar in culori vibrante si veti atrage privirile asupra acelui spatiu.

Un bar poate fi amplasat in camera de zi, intr-un colt sau poate fi element de trecere intre camera de zi si bucatarie. Multe persoane aleg sa faca un decupaj in peretele care separa cele doua incaperi si sa faca astfel un bar modern si practic. Astfel acel spatiu da un aer elegant, iar daca alegeti si un model de scaun de bar mai deosebit, acesta va fi in acelasi timp chiar si element de décor.

Pe  http://www.scauneonline.ro/ veti gasi o gama foarte variata de modele de scaune, fie ca vorbim de scaune de bar, scaune pentru birou, bucatarie, pentru copii, de relaxare, pliante, etc. Este imposibil sa nu gasiti un macar un model de scaun care sa va placa, cu atat mai mult cu cat preturile sunt foarte bune si pentru toate buzunarele. Daca alegeti sa vizitati magazinul veti beneficia de consultanta gratuita si de informatii complete, astfel incat sa fiti siguri ca veti face alegerea perfecta pentru dumneavoastra.

Atunci cand alegeti un scaun de bar trebuie sa luati in considerare mai multe aspecte: inaltimea barului (astfel incat sa stati confortabil), marimea spatiului de care dispuneti (nu vreti sa ocupati prea mult loc din incapere), culoarea sau culorile camerei, materialul din care este confectionat (metal, plastic sau ce tip de tapiterie doriti: imitatie de piele, material textil, lemn, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here