Scanere cod de bare

0
951

Daca in trecut, cand au aparut primele coduri de bare, oamenii aveau o oarecare retinere fata de acestea, asociindu-le, din ignoranta, cu lucruri negative, in zilele noastre acestea se regasesc pe toate produsele. In mod conex, exista si dispozitive speciale care “citesc” aceste coduri de bare si transmit informatiile catre un computer sau alt sistem informatic programat pentru acest gen de actiune, usaurandu-ne munca si scurtand timpul de procesare a unor informatii.

Un astfel de cititor se numeste de fapt  scaner cod de bare si este nelipsit din marea majoritate a magazinelor dotate cu case de marcat sau cu alte sisteme informatice de contabilitate. Exista foarte multe modele de astfel de scanere, fiecare dintre ele specializate pentru activitati tipice: unele dintre acestea pot sa scaneze codurile de la mari distante, altele se folosesc in conditii de umiditate ridicata sau temperaturi scazute, altele se folosesc pentru scanat coduri aflate pe obiecte in miscare, etc.

Asadar, indiferent de obiectul de activitate al afacerii pe care o detineti, cu siguranta veti gasi scanerul de cod de bare potrivit. Puteti opta atat pentru scanere care sunt atasate prin fir altui echipament, cum ar fi casele de marcat sau sistemele pentru plata rapida a facurilor sau pentru modelele wireless, ce sunt portabile. In functie de tipul codului de bare, scanerele pot fi specializate pentru a scana coduri bare laser, imager sau omnidirectional. In plus, exista scanere cod de bare concepute special pentru anumite domenii de activitate, cum ar fi: retail, sanatate, productie, distributie, logistica si transporturi, sanatate publica, utilitati si energie, etc. Bineinteles ca si pretul variaza in functie de: complexitatea echipamentului si performante (de exemplu, unele dintre acestea pot efectua 200 de scanari pe secunda, altele chiar si peste 500 de scanari pe secunda),  de dimensiuni si greutate, de sursa de lumina sau distanta de scanare, precum si de marca producatoare.

itdepot.ro va pune la dispozitie o gama foarte variata de scanere de bare, iar in cazul in care nu stiti care scaner cod de bare este cel mai potrivit pentru tipul dumneavoastra de activitate, beneficiati de consultanta gratuita din partea echipei de specialisti, astfel incat sa alegeti  echipamentul optim.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here