Samsung Galaxy Star- telefonul dual-SIM la un pret imbatabil

0
978

Toata lumea stie ca brand-ul Samsung este unul de exceptie si ca toate produsele pe care ei le comercializeaza sunt de calitate. Este drept ca unele au preturi destul de ridicate, insa vorba aceea “Dai un ban, dar stai in fata”. De data aceasta, Samsung anunta lansarea unui smartphone dual-SIM la un pret incredibil de mic, de numai 70 de euro! E drept ca nici telefonul nu are specificatii exceptionale, insa chiar si asa, pretul este ridicol de mic.

Se pare ca atat versiunea dual-SIM cat si cea cu un SIM vor fi lansate in aceeasi zi, la sfarsitul lunii Iulie, in India. Inca nu se cunoaste pretul pentru telefonul simplu, si nici data de lansare in Europa sau daca pretul va fi acelasi si pentru batranul continent.

Dintre specificatiile lui Samsung Galaxy Star amintesc: procesor single-core de 1 GHz, sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean, camera foto/ video de 2 MP, memorie RAM de 512 MB si memorie de stocare de 4 GB, ce poate fi extinsa cu carduri de memorie pana la 32 GB.

Avand in vedere pretul redus, dar si faptul ca este dual-SIM, sunt convinsa ca noul Samsung Galaxy Star se va bucura de un real succes, mai ales ca probabil ca in cadrul ofertelor pentru abonamente, de la diversi operatori de telefonie, va fi oferit gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here